Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toate masinile au aceasi tabla.
    E chestie de tratarea acesteie.
    Si eu am pe renault vopseaua sarita de 3 ani si nu a ruginiti.
    sigpic

Comment

• http://www.************/masini-noi/n...-2013-11125815

In prima jumatate a anului vanzarile Dacia in UE au crescut cu 17%. ASta spune multe despre cat de ,,proasta" e masina autohtona.
      soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS

Comment

• Ce este interesant ca si unitati vandute este cot la cot cu Seat.
        Ca si crestere fata de 2012 este No.1
        sigpic

Comment

• S-a vandut pt ca este ieftina nu pt ca ar fi extraordinar de buna.
          sigpic

Comment

• Nici o masina nu este extraordinar de buna.
            Era un top pe undeva cu cele mai proaste 10 masini.
            Daca al sa-l gasesc revi cu el.
            sigpic

Comment

• Dzeule ce disperat esti dupa Dacia asta sa o scoti cea mai, cea mai, cea mai.... Chill man. Ai impresia ca ai nu stiu ce racheta cu confort de Rolls Royce. WTF man. Be a man. Esti mai enervant ca un copil de gradinita.

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                Nici o masina nu este extraordinar de buna.
                Era un top pe undeva cu cele mai proaste 10 masini.
                Daca al sa-l gasesc revi cu el.
                Stim si noi ce "masini" face Dacia comparativ cu restul. Niste "minunatii"

Comment

• Originally posted by Archangel80 View Post
                  Dzeule ce disperat esti dupa Dacia asta sa o scoti cea mai, cea mai, cea mai.... Chill man. Ai impresia ca ai nu stiu ce racheta cu confort de Rolls Royce. WTF man. Be a man. Esti mai enervant ca un copil de gradinita.
                  Ori cat te ignota omul tu tot insisti sa te bagi in seama cu mine.
                  Am rugamintea sa nu mi te mai adresezi .
                  Multumesc.

Originally posted by PCH View Post
                  Stim si noi ce "masini" face Dacia comparativ cu restul. Niste "minunatii"
                  Nu ridic Dacia la cer , are bubele ei.
                  Daca vrei iti insir reparatiile la un Q7 cumparat nouo noutz in 2008 cost achizitie 75.000 euro.
                  La ora actuala are 80.000 km si sau bagat bani in ea aproximativ 2 Logan noi in afara de revizii.
                  Sa incercat sa se puna in vanzare si nu sa obtinut pe ea nici macar 30.000 euro.
                  In timpul garantiei nu a avut nici o problema dupa potopul.
                  La asta m-am referit cand am zis ca nici o masina nu este extraordinara.
                  Last edited by stoicanu; 18 July 2013, 15:42. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• @mocanuba: 17% fata de...???
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Permite-mi sa iti raspund eu.
                      Vanzarile au crescut cu 17% fata de o aceeasi perioada a anului trecut comparativ cu alte marci mult mai renumite care au avut scaderi in vanzari
                      sigpic

Comment

• E normal sa existe o anumita crestere, daca Logan 2 a fost lansat relativ recent. Oricum, vanzarile se fac pe criterii de pret, nu ca a reinventat Dacia, masina cu 4 roti si un volan.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pt categoria ei de pret, Dacia imi pare cea mai buna oferta.
                          Ca masina, are toate calitatile uneia de pana in 10.000 euro.

Problema ei majora ramane totusi rugina. Daca ar rezolva acest aspect, cred ca s-ar creste pretul. Momentan, dupa cum bine spune Intunecatul, "vanzarile se fac pe criterii de pret".
                          Si din cate stiu eu, Dacia sta bine la vanzari flote, nu? Sau stiu prost?

Comment

• Stii bine!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Atunci nu se va rezolva problema cu rugina, ca o firma oricum nu o tine mai mult de 3-5 ani. Apoi la cos, ca nu mai valoarea nimic.

Comment

• Rugina, nu mi se pare ca ar fi o problema atat de grava, incat daca sa-ar rezolva, ar creste sensibil costurile. Spun asta in conditiile in care exista Renault Symbol, de la prima generatie pana in prezent, fiind doar un Logan cu un interior modificat si tabla ondulata altfel, la un pret ~identic. Si care culmea, nu rugineste atat de repede.
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google