If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu nu stiu cum a iesit suma aia la Rapid.
Eu am pus dotarile mele care au costat 10900 eur cu tva pe un rapid si a iesit altceva.
nu am pus Navi dar am pus cotiera.
facem o compesatie.
Un posesor de logan ph1 isi lauda cioara, un altul de ph2 isi lauda cioara, iar saracul posesor de logan 2 incearca sa fie obiectiv.
N-ai cu cine mai Stoicane, relax.
Am ajuns sa comparam masinile prin prisma pistoanelor si cilindreelor si sa credem ca o diferenta de 1 piston la o capacitate de maxim o sticla de apa de 1.5 conteaza foarte mult.
Cum de asemenea conteaza faptul ca o masina are 1.2 sau 0.9
Tot motor mic este, din orice unghi de uiti.
@archangel: masina ta de ce a costat 7200 de noua? Pretul ei de lista cat era? 8300?
Ca daca stam sa facem calcule si deviatii economice, pot lua orice masina pe firma, din care scad 1/4 si ajung sa ma laud cu un numar dat de o situatie aparte, nu de o normalitate. Ba mai pot sa si deduc 1/4 din ea, si sa sa-mi vand 1/4 din ea unei alte firme, iar eu sa scot din buzunar de fapt, doar 1/4 din suma totala. Pai e corecta o astfel de comparatie?
Acum, de ce masina ta a costat asa putin?
@stoicanu: comparativ cu loganul de 9800? Ca din ce stiu eu Dacia este SINGURA care ofera navigatie si tapiterie piele. Restul nu prea.
Legat de 301: Nicio diferenta fata de logan, cu exceptia motorizarilor. Altfel, aceeasi calitate, acelasi stil, acelasi Marie.
SKoda Rapid este foarte scumpa si nu merita nici sa o bati.
Eu tot astept o masina de 9800 Noua, sau 11500 insa cu Navigatie si piele. Nu de 11500 cheala
Eu am zis ca aveam de zis asa ca ma retrag din discutie.
Cum am mai spus nu tin Dacia in brate dar macar sa fim cinstiti si realisti chiar daca suntem anti Dacia pana la moarte.
Macar daca sustineau ca PH2 e mai buna decat Loganul 2 aia care nu au nici una nici alta era o treaba, dara sa e subiectivism la maxim. Eu zic ca Loganul 2 ofera incontestabil mai multe decat loganul 1 si ramane la cel mai bun pret pe piata (ca asa faci un pret, fata de ce se vinde acum, nu fata de VW kafer din 1954) raportat la ce ofera.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
În concluzie toate e naşpa numai Loganul 2 e ză best.
Nici măcar comparaţia Logan 2 full vs Rapid full nu este concludentă pentru că Skoda în varianta full are de 10 ori mai multe opţiuni şi chiţibuşăraie decât Logan. Să nu mai vorbim de tratament tablă, tapiserii, securitate, ţinută de drum, ASPECT, etc. si alte "nimicuri" pe care Logan nu le va avea niciodată.
Nu mai spuneţi aşa multe şi frumoase despre Logan 2 că în afară că i-au schimbat aspectul (parcă e ph2 în fază terminală de insuficienţă renală, adică umflat) TOT DULAP CU 4 ROŢI RĂMÂNE. Dacă aţi m-ai fi condus "maşini străine" vă spun eu că la 11.500 v-aţi fi băgat toţi la un sh de 2, 3, 4 ani (VW de ex.) cu toate opţiunile posibile.
Pentru noi românii Logan 2 este o maşină scumpă pentru ceea ce oferă şi ca virgulă comportare în timp.
Să nu daţi în mine , pentru că este o părere strict personală.
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Ofera fata de ph1 un aspect mai placut, un interior mai simpatic si cam atat.
Daca este si la un pret decent, atunci da, merita.
@gozmic: tie iti pare skoda rapid o masina FRUMOASA? (vad ca ai evidentiat ASPECTUL).
SI hai sa le comparam la aceleasi dotari, sa vedem unde se afla Skoda Rapid...
Deci, dacă vorbim de gusturi, acestea nu se discută, doar suntem oameni mari...
Dacă vorbim de maşini, Dacia nu ar trebui inclusă în discuţie.
Din nou părerea mea.
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Oamenii mici nu discuta gusturile, iar oamenii mari vorbesc despre masini.
Daca spui ca Dacia nu este masina, in ce categorie crezi ca vei intra? Oameni mari, sau oameni mici?
Daca Dacia nu e masina, atunci Skoda Rapid ce este? Dar 301? Sau Aveo? Poate accent?
Si o comparatie intre Dacia Logan si Skoda Rapid, cea mai ieftina varianta, cu dotarile similare cu cele ale unui Logan.
Oamenii mici nu discuta gusturile, iar oamenii mari vorbesc despre masini.
Daca spui ca Dacia nu este masina, in ce categorie crezi ca vei intra? Oameni mari, sau oameni mici?
Daca Dacia nu e masina, atunci Skoda Rapid ce este? Dar 301? Sau Aveo? Poate accent?
Si o comparatie intre Dacia Logan si Skoda Rapid, cea mai ieftina varianta, cu dotarile similare cu cele ale unui Logan.
1. Ai dreptate;
2. Unde vrei tu;
3. De care vrei tu;
4. Nu există dotări similare. Chiar şi cea mai naşpa Skoda are dotări mai multe decât Logan 2 full (ex: Airbag-uri laterale fata, Airbag-uri pentru cap fata/spate, Avertizor centuri de siguranta scaune fata, Functie Day Light
cu posibilitate de dezactivare, etc.) cum să le compari, cică similare.
Nici nu am ştiut ce "maşini" bune la preţuri de nimic are Dacia. Acum ştiu datorită vouă. Dar tot o Skoda aş cumpăra
Cine cumpara Logan are buget limitat.
O Skoda, chiar si cu "multitudinea" de dotari in plus este cu 3000 euro mai scumpa ca un Logan.
Eu chiar sunt curios, cine isi ia masina de 8000-9000, 3000 sunt la indemana?
Este totusi vorba de 30%! Din orice pozitie te uti, 1/3 din orice suma, ramane mult.
Iar din punctul meu de vedere, 30% pentru asa putin (Skoda) nu e rentabil.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment