Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tara e in razboi, iar baba se piaptana
    Altceva ce ar mai fi?

Comment

• Trebuie sa o spun si pe asta legat de capacul de la rezervor.
      La Logan este mai mic comparativ cu Duster.
      Am intrebat la Dacia dece l-au facut asa mare si raspunsul lor a fost ca datorita unflari (ca sa zic asa) a aripei in exterior au fost nevoiti sa mareasca capacu pentru ca in momentul alimentari cu carburant pompa statiei sa nu atinga caroseria masini.
      La Duster e mai mare deoarece unflaturile sunt mai proeminente.

Acum cel mai mare incovenient pentru mine este ca toata mizeria de pe sosea intra la motor pe mocheta de pe capota printre aceasta si masca respectiv farurile.
      Acum sunt in cautare de idei.
      Cumva trebuie sa rezolv .
      Last edited by stoicanu; 20 January 2013, 12:17. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

• Cezar, chiar am altceva mai bun de facut! Nu stau sa imi bat capul cu presupunerile tale. Esti cititor in cafea? Am condus de la Oltcit la BMW 740 model 2011. Ford Mustang 67 dar si model nou, chiar si S500. Stiu ce e aia o navigatie si nu o gluma cum e hidosenia din logan. Dar e normal sa exultam, pana nu de mult eram obisnuiti sa primim o galeata pentru a scoate apa din masina...acum avem ecran cu "taci". Daca nu esti in stare sa raspunzi pe subiect si continui sa o faci pe atotstiutorul total degeaba, te rog sa-mi ignori postarile.

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
        Last edited by Cezar; 20 January 2013, 12:40.

Comment

• La dracu, e normal ca bmw 740 din 2011 sa fie dotat cu o navigatie conform standardului masinii, dar pana una alta arata-mi aveo, ford, i30, kia, renault, iar ford, bmw, daihatsu, iar ford cu navi la ~10.000 EURO. Parca n-are, dar oricum nu asta-i subiectul threadului, rahatul ala pus in loc de un cd-mp3 e doar de luat ochii concurentei insa e si util, clar face diferenta la achizitie chiar de-i doar o optionala. Reveniti totusi la subiect, preturile concurentei directe sunt cu 2,3 mii mai mari.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Si cu toate ca ai condus multe masini (la test drive poate), ai vreuna cu navigatie in ograda?
            Ai vreo masina peste 30.000 euro, sa vezi ce costuri anuale sunt cu intretinerea ei, de la navigatie la roti?
            Ai avut mai mult de 2 masini in ultimii 2 ani?

Ce motiv as avea sa ridic in slavi Dacia? Cand teoretic eu fac parte din categoria basinosilor cu mercedes...

Eu nu am raspuns la subiect?
            Tu nu vezi ca nu ai dat niciun raspuns corect, sau argumentat in vreun fel.

Acum, te iei de navigatie si spui ca e de 14 euro.
            Eu te intreb de ce este de 14 euro.
            Tu imi raspunzi ca asa este si gata, ca ai condus tu masini si stii cum e la altele. Ai avut masina cu navigatie? Ai vazut costurile uneia? Ai folosit-o mai mult de 2 ore? Daca nu, parerea ta nu poate fi luata in considerare.
            Iar eu iti spun ca am avut in ograda multi ani masini cu navigatie, si masini scumpe, nu basini sinistre, iar navigatia de pe Logan este chiar buna!
            Deci, sa recapitulam:
            "Cu ce compari navigatia de pe logan, cand spui ca e proasta?"
            Care e unitatea de masura?

Eu spun pro-urile:

1. design excelent, asemanator smartphone-urilor, cu 6 icoane mari
            2. USB
            3. ecran tactil
            4. toate strazile
            5. nu este no name
            6. pretul 300 euro + 100 harta Romaniei.

Si hai sa mai dau o duma, ca doar sunt pro Dacia: Navigatia de pe Logan este mai buna ca cea de pe Mercedesul meu din 2008. Ciudat, nu?

PS: cine face pe atotstiutorul si nu isi argumenteaza raspunsurile? Si da, n-am citit aceleasi carti, nici ca numar, nici ca variatie a subiectelor.

@samy: cand esti in aburul SH-ului, asa se intampla Ma rog, nu ma apuc acum sa fac o psihanaliza, ca nu e locul, insa unii ar cam trebui sa gandeasca in afara cutiei, macar putin, 1-2 mm.
            Last edited by Cezar; 20 January 2013, 12:44.

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
              .............................
              Acum cel mai mare incovenient pentru mine este ca toata mizeria de pe sosea intra la motor pe mocheta de pe capota printre aceasta si masca respectiv farurile.
              Acum sunt in cautare de idei.
              ................................
              Muta-te in alta tara
              Chiar si in zona mea , la unguri spre exemplu si scapi de atata praf si mizerie (la propriu si la figurat).

Comment

• Sa fac o comparatie a navigatie de pe Mercedes fata de cea a Loganului.
                Pro Mercedes:
                - calitate superioara
                - finisaje excelente
                - ergonomie buna
                Anti Mercedes
                - chiar daca am facut ultimul update la gps (atenti, am platit bani direct in reprezentata, 175 euro fara TVA), nu am toate strazile din Bucuresti!!!!!! Cand am fost prin Craiova, era sa o iau in mana!
                - nu are blustut
                - nu are USB

Hai PCH-ule, fa si tu o comparatie decenta, ca sa avem ce discuta.
                Daca nu, du-te de pregateste-te pentru invatatul peste hotare, ca ar cam fi cazul

Comment

• Mai baieti eu nu mai am niciun argument sa aduc, asa ca ma retrag din discutie.
                  Nu sunt capabil sa port o discutie normala, argumentata, asa ca pe aici nu mai am ce cauta.

Stau doar pe sherparie.

Am gura spurcata, si vb urat. Ma duc sa mai citesc ceva, ma pregatesc de examene ))

Am fugit, va las.
                  Last edited by Cezar; 20 January 2013, 13:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu zic sa incheiati toata cocina asta, ca oricum voi sterge aproape toate posturile. Daca nu sunteti capabili sa discutati civilizat, fara sa va intepati si dati la gioale, nu sunteti cu nimic mai presus decat bizonii pe care ii aratati cu degetul!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• sunteti formidabili......

Comment

• Dark ,Cezar in mare parte a cerut argumente la ce s`a vorbit pe aici, nu prea a primit, aici e buba. Nu stiu cum a a avut atata rabdare sa raspunda la toti.

Originally posted by PCH View Post
                        Mai baieti eu nu mai am niciun argument sa aduc, asa ca ma retrag din discutie.
                        Nu sunt capabil sa port o discutie normala, argumentata, asa ca pe aici nu mai am ce cauta.

Stau doar pe sherparie.

Am gura spurcata, si vb urat. Ma duc sa mai citesc ceva, ma pregatesc de examene ))

Am fugit, va las.
                        Frumos, imi place ca te`ai luminat.

Comment

• Originally posted by ROY View Post
                          Eu nu inteleg de ce tot ridicati atat in slavi navigatia aia care costa de fapt 400 e si nu 300(harta Romaniei ).Am parcurs peste 1.200.000 km atat in tara cat si in exterior fara nici un fel de navigatie. As fi preferat in locul navigatiei o tabla complet tratata si cu o garantie de 12 ani ,nu de 6. Chiar sunt curios cati romani din 100 isi vor lua navigatia pe Logan.

Japonezii si coreenii au ales sa mearga pe fiabilitatea motoarelor deja testate.

p.s. Comparatia de mai sus intre Logan si celelalte low-cost era facuta cu Kia Rio sedan si era facuta de Auto-bild.

p.s.s. Vor trece inca doua generatii de Logan pana se va putea vorbi de comparatia cu i30 de acum.
                          Nu costa 400, ci mult mai mult. Cei 400 euro reprezinta diferenta dintre radio-cd standard (care are si ala o gramada de functii: carkit cu import agenda telefonica....,usb...., multe chestii) si aceasta navigatie. Dac vrei sa iei navigatia aia la cutie nu mai este 400 euro, ci mult mai mult.

Aici gasesti navigatie de logan 2 la 1900 lei si pe langa cea originala are cd si multe alte chestii.

sigpic

Comment

• Originally posted by Octavian View Post
                            Muta-te in alta tara
                            Chiar si in zona mea , la unguri spre exemplu si scapi de atata praf si mizerie (la propriu si la figurat).
                            Ideea este ca intra si apa ,nu mai conteaza ca este murdara sau curata.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                              Ideea este ca intra si apa ,nu mai conteaza ca este murdara sau curata.
                              Eu rezolv treaba maine, iau un cheder de usa de dacia 1300 si pun pe margine. Asa aveam si la loganul de dinainte de asta.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by MihaiiahiM View Post
                                Eu rezolv treaba maine, iau un cheder de usa de dacia 1300 si pun pe margine. Asa aveam si la loganul de dinainte de asta.
                                Cateva foto cand termini te rog.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google