Nici nu le-ati luat bine si deja aveti probeme cu apa? Asta nu-i un lucru bun. Pentru mine a inceput cu stangu' .
Pro Sau Contra Logan II
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ok, o sa pun pe thread-ul meu.
Originally posted by maestrupiersic View PostNici nu le-ati luat bine si deja aveti probeme cu apa? Asta nu-i un lucru bun. Pentru mine a inceput cu stangu' .sigpic
Comment
-
Trebuie explica ca sa inteleaga.
Toate lucrurile aste se intampla in mers.
Din cauza vitezei de deplasare spre inainte apa patrunde printre capota masini si masca acesteia ajungand pe motor.
Aceste lucruri se intampla numai in mers .sigpic
Comment
-
@ Cezar ,de ce e asa trist ca sunt sofer ? Atat timp cat nu bag mana in buzunarul nimanui si nu fac nici un fel de evaziune ma simt absolut ok. Fac ceea ce-mi place cel mai mult in viata asta plus ca ,am vazut multe tari frumoase pe care altii platesc sume considerabile sa le vada.
@ stoicanu ,eu zic sa nu mai comentezi gratuit asupra mea,te rog ! Apropo ,stii cu ce categorie se conduce autobuzul cu 3 axe ? A cui clona esti si tu ? Din 2009 ai 22 de posturi si acum esti pe vorba. Umflaturile la aripi se numesc evazari ,sa stii pe viitor...
Atat timp cat platesti o suma considerabila (pentru noi romanii) pe o masina,in speta Logan ,ai oarece pretentii minime legate de tabla,tren de rulare ,consumuri de combustibil ,injectoare,etc..
Comment
-
Sa nu vorbim de categori si de ce masini conducem zi de zi.
Aici vorbim strict de dacia logan.
In 2009 aveam Sandero dupa aceea am avut un scenic si un symbol deci nu ma incadram in aceste discutii cu toate ca cunosc Loganul destul de bine.
Cand am spus unflaturi am spus sa inteleaga toata lumea.Last edited by stoicanu; 20 January 2013, 15:05.sigpic
Comment
-
Last edited by mr.K; 20 January 2013, 15:10.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostLa Dacia Navigatia costa 300 euro!!!!!!
Abia chinezariile ordinare costa atat.Originally posted by Cezar View PostSingura masina (de pe planeta) ce iti da navigatia cu 300 euro!!!!!! Nici la shongciunging nu primesti asta.
In rest ce sa zic - numai de bine de Logan 2 pentru segmentul sau, e o evolutie vizibila fata de vechea generatie care se incadreaza pe trendul actual din industria de profil - sunt curios totusi care va fi fiabilitatea noilor motoare introduse in gama disponibila.Last edited by Cromatic; 20 January 2013, 15:22.
Comment
-
Alte intrebari personale va rog sa le adresati in PM ca altfel nu raspund.
Care este relevanta? E si normal sa fie asa ca sa fie ieftina. Ai uitat ca este cea mai ieftina masina de pe piata!
O fi ieftina, dar la pret sa adaugati inca 1500 de euro revopsirea in scurt timp de la expirarea garantiei pentru tabla.
Last edited by mr.K; 20 January 2013, 15:19.
Comment
-
Cromatic : si la VW si la AUDI, si la Mercedes este la fel ca la Dacia, bineinteles ca pretul platit in plus reprezinta diferenta intre dotari recte cdmp3-navi, numai ca la aia diferenta este de 1 mie de euro. Plus ca prea putin conteaza asta, 300 euro reprezinta pretul final platit pentru navigatie in loc de mp3, nu intereseaza pe nimeni calculele ci pretul final platit, la dacia 300 euro, la ceilalti 1.000. La jante e la fel, pai daca e cum spui tu jantele aliaj de la dacia costa cam cat un set ultraleggera pentru ca adaugi cei 300 euro pe jante + contravaloarea celor de tabla.
Nea K : eu cred ca nu mai e aceeasi tabla din 2005. Adica loganurile din 2008 incoace au tabla mult mai buna, dar in schimb sa fi pus pe logan2 o tabla de cacao ? Eu nu cred.Last edited by 827sam; 20 January 2013, 15:20.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment