Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K - ASTEPTAM POZA CU VOPSEAUA NEDECOLORATA DIN PORTBAGAJ!!!
    sigpic

Comment

• Intr-adevar sunt cazuri mai izolate fata de Dacia dar sa luam in calcul ca este de 2 ori mai ieftina plus ca multi isi bat joc de ea tinand cont ca este ieftina.
      O fi masina de 2 ori mai ieftina, dar tinichigeria costa cam la fel.

Ori cum intra pe o ureche si iese pe cealalta.
      Nu mai fa afirmatii de genu', ca nu am ciocnit valizele in gara.

mr.K - ASTEPTAM POZA CU VOPSEAUA NEDECOLORATA DIN PORTBAGAJ!!!
      Rabdare si...tutun, daca nu citeai doar ultimele posturi, vedeai ce am scris mai inainte.
      Last edited by mr.K; 21 January 2013, 12:11.

Comment

• Mai sa sti ca si lamine este vopsita integral
        Este o surpriza placuta.
        Diseara atasez poze.

Originally posted by mr.K View Post
        Nu mai fa afirmatii de genu', ca nu am ciocnit valizele in gara.

Rabdare si...tutun, daca nu citeai doar ultimele posturi, vedeai ce am scris mai inainte.
        Nu am nominalizat pe nimeni .
        Dar daca te simti asta e nu e vina mea.
        Last edited by stoicanu; 21 January 2013, 12:07. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

• Nu am nominalizat pe nimeni .
          Dar daca te simti asta e nu e vina mea.
          Nu e nevoie domnule sa nominalizezi ceva, e nevoie sa nu faci afirmatii de genul, la adresa userilor de pe forum.

Comment

• In clipul de mai jos, postat aici de un coleg, la minutul 4:56 se vede clar ca vopseaua este decolorata chiar din uzina, deci ...

Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

Vezi clipul asta la minutul 4:56, tot mocheta a frecat si acolo?
            Last edited by MihaiiahiM; 21 January 2013, 12:22.
            sigpic

Comment

• pun eu intre timp o poza cu portbagajul unui logan ce l-am avut...era fabricatie 2006 1.5dci daca va ajuta cu ceva...varianta ambiance

Comment

• Asta scrisesem dimineata:
                Azi dimineata m-am uitat in portbagajul Loganului, e vopsit peste tot in nuanta caroseriei. Fiind cam intuneric dimineata cand am plecat iar lumina de la portbagaj nu ajuta prea mult, n-am facut poza cu telefonul, o sa-i fac o poza cu camera foto .
                Inclin sa cred ca la Loganul rosu vopseaua nu era decolorata, neavand cum pe intuneric, ci s-a dus din frecarea usoara cu mocheta, in timp.
                Last edited by mr.K; 21 January 2013, 12:18.

Comment

• Daca tot va legati de Dacia, v-ati uitat la masinile mai scumpe cum sunt vopsite acum?Adica daca mai sunt vopsite acum pe interior ?
                  Nici masinile de cateva zeci de mii bune nu mai sunt vopsite integral pe interior pentru ca nu-si mai are rostul

Comment

• Portbagajul meu vopsit integral, a inceput sa rugineasca, nu mult dar e... Nu car porcul cu el, barabule, varza murata etc.. Masina folosita relativ putin, in paralel cu alta. N-are decat 94k in 7 ani. Precizez ca nu fac baie in portbagaj, nu-l spal cu furtunul, ba chiar il aerisesc bine de cate ori am ocazia.

Daca rugineste si vopsit integral, la Dacia, eu chiar vad rostul sa fie vopsit si portbagajul, compartimentul motor, interiorul caroseriei.

La masinile alea de zeci de mii de euro, poate au pus tabla tratata mai bine, nu din aia de cazmale, din care e facut Loganul.
                    Last edited by mr.K; 21 January 2013, 12:25.

Comment

• Mie imi place ca in filmuletul pus de Mihai mai sus ,spre final, trece nea Ion (n-am nimic cu omul ) si da el cu mana pe la imbinari sa vada daca e aliniata bine...Si daca nu e ,asta e ,banda merge inainte ....

Comment

• Originally posted by MihaiiahiM View Post
                        Sa vezi invers treaba, ca loganurile 1 sunt toate inscriptionate cu motorizarea, dar la loganul 2 nu mai este trecuta motorizarea pe nici un model.
                        La mine nu e inscriptionat.

Comment

• Vezi clipul asta la minutul 4:56,
                          Am vazut. La 4 56 se pune motorul pe dedesubt.
                          Plus ca filmul e despre Logan 2 si Sandero 2, eu am Logan1, iar portbagajul ca si compartimentare nu e chiar la fel.

Comment

• Dacia nu o sa renunte niciodata la optiunea "cu rugina" indiferent a cata serie de logan o sa faca.acum mai nou a inceput sa apara optiunea asta si pe la late marci care costa mai mult decat ligheanul.nu stiu de ce va luati la tranta ca doar sunteti constienti de situatia asta.la sevice-ul de langa mine am vazut tot felul de masini, una mai sparta ca alta.acum nu vreau sa zic ca unii m-au felicitat pentru alegerea facuta spunand ca e o masina buna.altii desi au un junghi de masina sustin ca loganul e un rahat sau nici macar nu e masina.discutiile pe tema rugina nu-si au rostul aici si sunt interminabile.mai sunt si alte aspecte de discutat.
                            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• logan 1 faza 1 au fost inscriptionate toate; logan 1 faza 2 au fost inscriptionate pana la un momentdat apoi s-a renuntat la scrierea motorizarii pe portbagaj;
                              la logan 2 dupa cum spune mihai, nu exista inscriptia
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• @mr.K chiar toate toate Loganurile din lume ruginesc ? nu este nici-o exceptie ? La a mea de exemplu nu am rugina nici pe la chedere, nici prin portbagaj, decat ceva a aparut la aripa dreapta din spate (a fost sarita vopseaua, lovita cu pietre, etc) La aripa din fata, e sarita vopseaua de mai bine de 3 ani intr-un punct, nici vorba de rugina. Daca tii masina in fata blocului sa o bata toate vremurile mi se pare normal sa rugineasca, poate sa fie mama lui Volkswagen si Audi si ce o mai fi. Ia tineti masina intr-un garaj uscat sa vedeti ce bine tine vopseaua si toate pe ea.

P.S nu a fost data nici macar odata in aproape 7 ani cu ceara si alte nebunii, un Polish am facut eu manual anu' trecut in vara.

Cat despre loganul 2 mie personal nu imi place, nici designul, nici motorizarile pe benzina, mr.K a zis bine cateva pagini mai in spate: cei care au avut logan1 nu vor aprecia atat de mult logan2 .
                                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google