Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Razvy View Post
    stoicanu, al meu 1.6 din 2005 are ~90 km/h la 2500, deci la 3000 nu stiu daca are 110 :|
    Te rog data viitoare fa un test.
    Sunt curios.
    Eu am si scenic 1,6 16v si la 3000 rot am fix 100.
    Ma uit sa vad cat am si eu la 2500 la 0.9 Tce
    sigpic

Comment

• La loganul 2, diesel de 75, la 2000 am 115, iar la 2500 am 145km/h.
      sigpic

Comment

• La Loganul 1,6 16v din dotare, tr3 3000 rpm - 60km/h; tr4 3000rpm - 80km/h; tr5 3000rpm - cam 103-105 km/h;
        Da nah e benzinara. Tu de exemplu nu poti ajunge cu dieselul in tr4 la 160km/h.

Comment

• E bine.
          Merge la economie.
          Asteptam si de la un Logan 1 informatii.
          Eu nu am avut diesel .
          Nu este placul meu.
          sigpic

Comment

• Nu am incercat ca este in rodaj, dar nici nu incerc. Merg la economie
            Am consum mediu 4,9%, 60 % mers in oras si restul afara.
            Last edited by MihaiiahiM; 22 January 2013, 13:17.
            sigpic

Comment

• Aici se vede ce poate deocamdata loganul din dotare
              Ce vad eu in acel videoclip (presupun ca in masina era doar soferul ),,,pana la 130 la ora mai ajunge cum ajunge..dar de la 130 la 150 este groaznic de lent. Am mai observat ca intre vitezele alea consumul afisat este si ala destul de mare.
              Dupa 150 la ora acul abia se mai misca. Incarcat cu bagaje si vreo 3/4 adulti fac pariu ca abia mai ajunge si la 130 la ora.
              Concluzia mea,,motorul asta e foarte bun pt oras si pt exterior la o viteza de croaziera de maxim 120 la ora este suficient.
              In depasiri,,un tir de exemplu,,nu-l vad bine nici acolo.
              Am mai spus si pe alt thread,,eram curios sa vad cum merge un 0,9 la viteze mai mari. Acest videoclip m-a lamurit.

Comment

• Si cel de 105 cai e mai miez fata de 0.9 si 90 de cai ?
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Se misca incet in comparatie cu ce? Ca sa spui ca se misca incet acul de la vitezometru` trebuie sa compari motorul cu ceva din clasa lui, cu ecoboostulde 1l de la ford, sau cu ceva de capacitate asemanatoare. Sa nu uitam ca este de 0,9l, iar motoarele astea nu sunt motoare sport, sunt motoare economice de oras. Comparam ce, sau cu ce? Compara si consumul, si tehnologia, toate chestiile astea...
                  sigpic

Comment

• Eu stiu,,tu ce zici? Daca tu vezi altceva poti argumenta mai clar.Ii mai las si pe altii sa se pronunte vis-a-vis de acel videoclip.

Am mai spus si pe alt thread,,eram curios sa vad cum merge un 0,9 la viteze mai mari. Acest videoclip m-a lamurit.
                    Fata de 1.6 16v euro 4,,adica al meu. Pt mine dotarile noului logan sunt foarte ok,,navigatie,,usb,,blustut,,etc,,dar motorizarea pe mine unul NU MA CONVINGE.
                    Cred ca imi pot exprima opinia aici,,fara sa sarim unul la capul celuilat.
                    Last edited by Ivan Marian; 22 January 2013, 14:01.

Comment

• Ivane, eu cu 1.4 full de bagaje + 5 persoane am luat 140 km/h foarte lejer si mai ducea, dar nu am bani de amenzi. cica abia mai atinge 130 ))))))))))) si are si 90 cai!!! treziti-va!

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                        Ce vad eu in acel videoclip (presupun ca in masina era doar soferul ),,,pana la 130 la ora mai ajunge cum ajunge..dar de la 130 la 150 este groaznic de lent. Am mai observat ca intre vitezele alea consumul afisat este si ala destul de mare.
                        Dupa 150 la ora acul abia se mai misca. Incarcat cu bagaje si vreo 3/4 adulti fac pariu ca abia mai ajunge si la 130 la ora.
                        Concluzia mea,,motorul asta e foarte bun pt oras si pt exterior la o viteza de croaziera de maxim 120 la ora este suficient.
                        In depasiri,,un tir de exemplu,,nu-l vad bine nici acolo.
                        Nu paria, ca ramai fara

Comment

• "Eu stiu,,tu ce zici? Daca tu vezi altceva poti argumenta mai clar.Ii mai las si pe altii sa se pronunte vis-a-vis de acel videoclip."

Pai io as zice ca niste greutate in plus se simte si la 1.6 16v, nu ? As mai zice ca dupa o anumita viteza aerodinamica de frigider a loganului pune probleme chiar si maestrului 1.6 16v. Alaturi de astea doua intervine si stabilitatea grandioasa pe care o are loganul, pai la 150 km/h parca nici frane nu prea mai ai, sau te lipesc de parbriz cand calci pedala hotarat ?
                          Da, e mai puternic decat 0.9, dar diferenta dintre ele este mai mica decat crezi tu. Stai sa vedem stage 2 de la dimsport pentru 0.9 asta si se rezolva si cu 1.6 16v .
                          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Intr-adevar e lenta, insa trebuie sa ne gandim ca poate e si in rodaj. Insa intr-adevar de la 130-150 i-a luat enorm. Si eu ma gandesc cu ea plina cum se misca.
                            Insa ce nu inteleg eu de ce trebuie sa ne gandim atat la 0,9 cat si la 1,6 16v ca la masini de curse.

Comment

• Nightboy..Intrebare,,vrei sa fii iar bannat? Eu mi-am exprimat opinii pro sau contra noului lighean.
                              Vad ca iti arde de caterinca fara rost.

Repet...Pt mine UNUL aspectul exterior este ok..dotarile ok...dar motorul nu ma satisface.
                              Cand or pune astia un motor 1.2 tce pe logan berlina..poate imi voi schimba viziunea.

Comment

• @arh: Pt ca atat putem

@ivan: tu nu schimbi masina aia nici in 5 ani, deci Dacia n-are ce sa te convinga pt ca nu esti in targetul lor!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google