Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stoicanu, nu te mai agita la orice raspuns neplacut tie. Zi`mi si mie cum este, ca am vazut ca ai loganul 2.

vitriol ce sa votam ? care sa i`a ban sau se inchide topicul ?

LE. trebuie sa pui si POATE.

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
      Eu nu ma refeream la scaune, ci la cum stai in ele fata de podeaua masinii, adica daca tot cu burta`n bord stai.
      Pozitia la volan este mult mai buna, bordul pare mai sus si mai mare, scaunul sofer are reglaj pe inaltime,..., se cunosc schimbari.
      sigpic

Comment

• Adevarul e ca 16v dupa 140 la ora e racheta- nici nu il poti prinde cu vederea!
        Mai ales cand ii dai a 5 a ... e moartea pasiunii.
        Comparam aici broasca testoasa cu melcul, intr-adevar testoasa e mai rapida.

Loganul e facut pentru 120.
        Saab 9-5 Aero

Comment

• cum e cu sistemul de inchidere centralizata? portbagajul se descuie din butonul de pe consola fata la fel ca la PH2 sau, ca la PH 1, doar din cheie ?

Comment

• Un lucru imi place, am inceput sa comparat 0,9Tce 90cp 3 pistoane cu 1,6 16v peste 100cp 4 pistoane.
            Mi se pare un pic cam nedrepta comparatia.
            sigpic

Comment

• Si la Logan 1 scaunul soferului are reglare pe inaltime.

Comment

• Originally posted by MihaiiahiM View Post
                Pozitia la volan este mult mai buna, bordul pare mai sus si mai mare, scaunul sofer are reglaj pe inaltime,..., se cunosc schimbari.
                m`as bucura sincer daca au schimbat pozitia scaunului, sa fie putin mai jos fata de podea.
                Si eu am reglaj, dar chiar si coborat, fata de alte masini tot pozitia inalta este.

Comment

• Originally posted by Loredana View Post
                  cum e cu sistemul de inchidere centralizata? portbagajul se descuie din butonul de pe consola fata la fel ca la PH2 sau, ca la PH 1, doar din cheie ?
                  Portbagajul se incuie odata cu usile.
                  sigpic

Comment

Stoicanu, nu te mai agita la orice raspuns neplacut tie. Zi`mi si mie cum este, ca am vazut ca ai loganul 2.

vitriol ce sa votam ? care sa i`a ban sau se inchide topicul ?

Din moment ce il am nu are rost sa iti mai zic.
                    Cum am mai spus cine vrea test sunt dispus sa il fac o tura si atunci o sa respect parerea lor.
                    sigpic

Comment

"Poate" este pentru femei, pentru ca ele se razgandesc o data la doua minute. Un om zdravan la cap stie exact ce vrea, deci ori e alba, ori e negra.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

m`as bucura sincer daca au schimbat pozitia scaunului, sa fie putin mai jos fata de podea.
                        Si eu am reglaj, dar chiar si coborat, fata de alte masini tot pozitia inalta este.
                        Fata de alte masini tot de 10000 euro? Eu credeam ca aici facem o comparatie intre ph1, ph2 si logan 2.
                        sigpic

Comment

• Ok Mihai, insa cand masina e descuiata si vrei sa deschizi portbagajul, are si buton interior cu deschidere electrica ? Se deschide si din butonul de pe cheie ? Sau doar cu cheia, mecanic ?
                          La astra H sedane portbagajul se deschide dintr-un buton din interior sau tinand apasat pe butonul deschidere de pe cheie.
                          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                            "Poate" este pentru femei, pentru ca ele se razgandesc o data la doua minute. Un om zdravan la cap stie exact ce vrea, deci ori e alba, ori e negra.
                            pai atunci tu ma consideri femeie , nu am mers, nu m`am suit intr`unul , nu l`am inspectat pe vre-unul, doar ce am citit pe aici una alta.

Originally posted by stoicanu View Post
                            Din moment ce il am nu are rost sa iti mai zic.
                            Cum am mai spus cine vrea test sunt dispus sa il fac o tura si atunci o sa respect parerea lor.
                            Nene Stoicanu, nu stiu de ce tastezi in 2 peri cu mine, eu am intrat nevinovat aici sa aflu una alta, cu intentii bune, cu intrebari on-topic si mata ma ei la matura ?
                            Bravo pentru masina, sa te poarte sanatos, eu doar am intrebat despre scaun si pozitia lui, Mihai ce mi`a raspuns mai concret.

Chiar as vrea sa ajungi pe la o intalnire de`a nostra.

Comment

• Se deschide mecanic direct de la portbagaj fara cheie ,prin apasare.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by MihaiiahiM View Post
                                Fata de alte masini tot de 10000 euro? Eu credeam ca aici facem o comparatie intre ph1, ph2 si logan 2.
                                conteaza fata de ce masina ?
                                daca e gama low cost trebuie sa stai cu gleznele pe bord ?
                                bine, fata de ph1 cu reglaj, este pozitia mai joasa sau la fel ? (binenteles daca poti face comparatia)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google