If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adevarul e ca 16v dupa 140 la ora e racheta- nici nu il poti prinde cu vederea!
Mai ales cand ii dai a 5 a ... e moartea pasiunii.
Comparam aici broasca testoasa cu melcul, intr-adevar testoasa e mai rapida.
Pozitia la volan este mult mai buna, bordul pare mai sus si mai mare, scaunul sofer are reglaj pe inaltime,..., se cunosc schimbari.
m`as bucura sincer daca au schimbat pozitia scaunului, sa fie putin mai jos fata de podea.
Si eu am reglaj, dar chiar si coborat, fata de alte masini tot pozitia inalta este.
m`as bucura sincer daca au schimbat pozitia scaunului, sa fie putin mai jos fata de podea.
Si eu am reglaj, dar chiar si coborat, fata de alte masini tot pozitia inalta este.
Fata de alte masini tot de 10000 euro? Eu credeam ca aici facem o comparatie intre ph1, ph2 si logan 2.
Ok Mihai, insa cand masina e descuiata si vrei sa deschizi portbagajul, are si buton interior cu deschidere electrica ? Se deschide si din butonul de pe cheie ? Sau doar cu cheia, mecanic ?
La astra H sedane portbagajul se deschide dintr-un buton din interior sau tinand apasat pe butonul deschidere de pe cheie.
Din moment ce il am nu are rost sa iti mai zic.
Cum am mai spus cine vrea test sunt dispus sa il fac o tura si atunci o sa respect parerea lor.
Nene Stoicanu, nu stiu de ce tastezi in 2 peri cu mine, eu am intrat nevinovat aici sa aflu una alta, cu intentii bune, cu intrebari on-topic si mata ma ei la matura ?
Bravo pentru masina, sa te poarte sanatos, eu doar am intrebat despre scaun si pozitia lui, Mihai ce mi`a raspuns mai concret.
Chiar as vrea sa ajungi pe la o intalnire de`a nostra.
Fata de alte masini tot de 10000 euro? Eu credeam ca aici facem o comparatie intre ph1, ph2 si logan 2.
conteaza fata de ce masina ?
daca e gama low cost trebuie sa stai cu gleznele pe bord ?
bine, fata de ph1 cu reglaj, este pozitia mai joasa sau la fel ? (binenteles daca poti face comparatia)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment