Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ideea în sine este că să ai de atâţia ani mina de aur în ogradă (vezi 1,4 TCe 130 Cp) şi să-i laşi pe nemţi să-şi facă de cap la vânzări cu 1,4 TSI 122 Cp, chiar nu-i înţeleg pe cei de la Renault !

Am avut până acum toate modelele de la Dacia, mai puţin Solenza, dar totuşi îmi place să citesc şi printre rânduri !

Dacă îmi pare rău de un motor de la Renault care din păcate nu s-a regăsit şi pe gama Dacia, acela este 1,4 16v 100Cp !

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
      Ca sa incheiem cu 1,2 Tce .
      Acest motor este aparut de 4-5 ani numai ca acum e posibil sa vina varianta inbunatatita.
      acel 1.2 tce care exista de cativa ani e versiunea mpi. cel nou de acum e cu injectie directa. sunt total diferite, dar au acelasi nume.
      internal combustionizer

Comment

• Pro Sau Contra Logan II, da?!
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ma poate ajuta cineva cu o lamurire? Pe Logan 2 cu motor de 1.2 este acelasi motor folosit si pana acum de Dacia? Ma intereseaza daca mai sunt probleme cu acceleratia electronica.

Comment

• Ok pro sau contra.
            sigpic

Comment

• @danhagiu : Este acelaşi motor şi tot cu aceiaşi acceleraţie electronica !

Comment

• Ca design as spune ca sunt PRO, este o imbunatatire fata de Logan I.

In rest nu pot sa ma pronunt, deoarece nu am facut un test drive cu masina inca, dar imi doresc sa o fac curand.

Comment

• Din ce vad pana acum, 1,2-ul e cam slabut(motorizare de buget) iar 0,9 TCe inca nu a convins la fiabilitate...

Comment

• Pai acum depinde si ce asteptari ai de la el ... nu vreau sa laud 0.9 sau 1.2 ... dar cred ca despre fiabilitatea lor vorbim mai peste vre-o doi trei ani. nu?
                    sigpic
                    This is My Ride!
                    !Visit and enjoy!

Comment

• Motorul meu a incepu sa isi arate coltii.
                      Dupa cei 9300 km parcursi nu il mai recunosc in sesul bun al cuvantului.
                      Astep sa vad cand se mai anunta miute poate mai fac un test.
                      sigpic

Comment

• Ce vrei sa spui? Zici ca lucrezi la vreun tabloid, spui putin subiectul apoi o tragi pe linie moarta sa dea click cititorul )

Comment

• Pai cand spui despre un mototr le crezi ca ma refer, la aspectul exterior.
                          Trage mult mai bine decat atunci cand am facut prima oara cunostinta cu el.
                          sigpic

Comment

• Facem,poate iesi vineri afara .

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                              Pai cand spui despre un mototr le crezi ca ma refer, la aspectul exterior.
                              Trage mult mai bine decat atunci cand am facut prima oara cunostinta cu el.
                              Te-ai si invatat cu el, si si-a facut si rodajul. Insa sa zici mult mai bine, e cam mult zic eu. . Trage mai bine este suffice.

Comment

• Cand o sa te plimbi cu el o sa iti dai seama.
                                Poate ai observat ca intodeauna cand am facut afirmatii au fost reale.
                                O sa mai fac cateva filmulte si o sa le postez ca sa vedem diferentele.
                                Cred ca mai repede sa invatat el cu mine si stie ce vreau de la el.
                                Last edited by stoicanu; 7 March 2013, 16:19.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google