Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La fiabilitate nu zice nimeni nimic. Sunt masini trainici.
    Insa cand se spune calitate, de obicei toti urla ca scaunele sunt nu stiu cum, ca bordul e pe dincolo si tot asa.

Comment

• Cezar, asa suntem noi romanii, ce naiba sa faci?
      Uita-te pe dincolo cum se cumpara
      In 2008 cand am fost in Canare, era 12 mii de iepuroi un logan "full". O sa ma interesez care sunt preturile acum, dar clar e mai scump ca la noi.
      Oricum, nemtii, francezii si multi altii cumpara loganul de prosti, nu pentru ca e o masina cu pret si costuri de intretinere mici, nu ?

Comment

• Varianta Symbol(Dacia turceasca) 0.9 tce full costa aproape 16000 eur.
        sigpic

Comment

• Logan Ambiance 1.2 75 CP:
          Romania: 8.485 Euro
          Franta: 9.650 Euro
          Spania: 8.950 Euro.

Dar au Francezii lista de dotari suplimentare de nu te mai saturi de citit. pe langa faptul ca medianav e doar 240 de euro, au dvd in tetiere si alte chestii de genul asta, dar costa 250 de euro bancheta rabatabila fractionat sau 180 rabatabila 1/1

Comment

• Motorul diesel are aceeasi injectie ca la vechiul Logan sau au schimbat ceva?

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
              Logan Ambiance 1.2 75 CP:

Dar au Francezii lista de dotari suplimentare de nu te mai saturi de citit. pe langa faptul ca medianav e doar 240 de euro, au dvd in tetiere si alte chestii de genul asta, dar costa 250 de euro bancheta rabatabila fractionat sau 180 rabatabila 1/1
              culoare costa 410e la francezi, roata de rezerva 120e, jante aliaj 400e, geamuri spate el 150e si restul sunt accesorii cum ar fi portbagaj bicicleta, cutie transport, carlig, scaun copil, etc

Comment

• Originally posted by mircionesb View Post
                Motorul diesel are aceeasi injectie ca la vechiul Logan sau au schimbat ceva?
                La fel .

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
                  Logan Ambiance 1.2 75 CP:

Un Volvo S40 din 2010 la acelasi pret?

am dat doar asa, la nimereala.

Comment

• Este la acelasi pret, insa cu o uzura mai mare.
                    Nu mai compara masini noi cu masini SH!!!!

Comment

• Nu e o alegere buna de comparat.
                      Vezi cat costa intretinerea.
                      Numai sa se uite la ea face cat o revizie la Dacia, sa nu mai spunem de o piesa de schimbat.
                      sigpic

Comment

• Volvo S40 este PSA, cu problemele adiacente marcii.
                        Iei un citroen c4 ceva mai "pompos", desi mie unul imi pare o masina basinoasa, ce nu exceleaza la absolut nimic. Nici macar aratoasa nu este. Doar asa, ca-i volvo.

PS: volvo la un moment dat era toata Renault

Comment

• pret logan laoreat tce90 in belgia 11820euro.

Comment

• Destul de scump. La noi Laureatul este 10100 euro cu vopsea metalizata. Daca pui si restul de dotari ajunge la vreo 12k euro. Foarte mult.

si inca o chestie, nu inteleg de ce i-au ridicat garda la sol. Este prea inalta. am vazut si eu un model nou, prin oras, primul de genul pe aici, si m-am uitat mai atent. Are un cur inaltat, mama mama. Am parcat paralel cu ea si e mai inalta si in dreptul carenajului si plafonul mai sus. Jeep, jeep....
                            Last edited by Archangel80; 10 March 2013, 17:51.

Comment

• cu roata rezerva 70e,senzori parcare, geamuri electrice spate 250e,nav si harta europa350e,vopsea metalica350e, si un an garantie extinsa=12019e

Comment

• Foarte scump intradevar,eu nu as cumpara o masina autohtona noua nicodata,numai sh
                                http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google