Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E limpede ca nu se poate generaliza. Problema are totusi o incidenta ridicata in randul posesorilor de Logan. N-am auzit sa se planga totusi cineva cu dci sau 16v, probabil sunt antifonate mai bine.
    Atata timp cat nu pune in pericol siguranta nimanui, este doar o problema de disconfort. Dacia isi recunoaste `buba`, altfel nu ar mai schimba nicio caseta.

Teste din astea cu viraje la 50-60km/h pe liniile de tramvai sunt deja ...extreme.
    Mai am un Logan din 2006, 90k care nu face niciun zgomot...cred ca e defect.

sigpic
    Always remember, you're unique, just like everyone else.

Comment

• Atata timp cat nu pune in pericol siguranta nimanui, este doar o problema de disconfort. Dacia isi recunoaste `buba`, altfel nu ar mai schimba nicio caseta.
      Ce e de facut dupa ce masina iese din garantie?

Comment

• Te muti intr-un oras fara linii de tramvai sau te obisnuiesti cu ideea ca ti-ai luat o caruta.
        Serios vorbind, n-as vrea sa fiu pus intr-o asemenea situatie.

P.S.: Stie cineva daca Logan 2 vine cu bara stabilizatoare?
        Multumesc anticipat!
        sigpic

Comment

• nu cred ca vine...am intrebat eu lucrul asta acum o luna la Meridian.

Comment

• Am pus si poze cu bara stabilizatoare.
            Asa ca nu mai presupuneti
            sigpic

Comment

• Unde?......

Comment

• Imi place noul logan dar motorizarile mi se par subdimensionate, ma refer la benzina

Comment

• Originally posted by Archangel80 View Post
                  Unde?......
                  Tocmai asta caut , nu le ai gasesc sa le mai incarc inco data.
                  Dar maine fac altele , nu e nici o problema.
                  sigpic

Comment

• Multumesc pentru raspuns.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Archangel80 View Post
                      Incercati pe o piatra cubica cu rotile virate spre stanga si vreo 40-50km/h sa vedeti ce fel se aude fier pe fier in volan. Aia e caseta, nu zgomot tehnologic. Sunt sigur 100% ca multi nici nu stiu ca au prbl asta. Sau altfel, luati o curba de cca 60 grade de drum deneivelat peticit, cu o viteza maricica si tineti dreapta/stanga de volan, in functie de curba, sanatos sa vedeti ce fel face fierul pe fier. Tinand de volan se creeaza acea patinare a rotilor fata de asfalt, zgaltaind astfel caseta stanga dreapta. Zici ca-ti clantane dintii. Cumnatul meu are un PH2 motor 1,2 si cica el nu are nicio prbl. L-am luat in masina si cand a auzit zgometele el a crezut ca vin de la piesele de directie, arcuri poate, nicidecum de la caseta. Multi cred ca zgomotele din habitaclu trebuie sa existe la o masina noua. Ei uite ca nu. La mine in afara de caseta fier pe fier, alte zgomote metalice nu am. Si sunt la a doua caseta. Problema casetelor a ramas. Sunt aceleasi ca la Logan 1. Cine are impresia ca Logan 2 e o alta masina, greseste. Eu ma gandesc serios sa o dau. Schimb a treia caseta pe garantie, si o dau. Exista multe alte alternative. Am vazut ce exista pe piata sh si chiar cea noua. Loganul 2 iese mult din ecuatie.
                      Probabil daca ai sti ce se afla in interiorul unei casete asistate hidraulic nu ai pune problema asa.
                      La capetele cilndrului de presiune exista doua lagare prin care aluneca cremaliera.Cremaliera nu este "patrata" la exterior si este rectificata foarte bine ,iar materialul nu este OL 37.
                      Intrucat exista presiune de sute de bari in caseta,acele lagare au tolerante foarte mici,excat ca in cazul cuzinetilor.Daca ar exista toleranta mare incat sa se auda zgomot metalic in volan,probabil tot uleiul ar fi scos afara printre lagar si cremaliera si nu ai putea sa invarti volanul usor.Atata timp cat la rece nu se aude zgomot inseamna ca nu exista joc nici intre pinion si cremaliera.In partea stanga a casetei(partea mecanica) mai exista inca o bucsa-lagar metalica cu rol de ghidare.
                      In plus orice toleranta in caseta de directie(mecanica sau hidraulica) se vede/se simte cand asupra coloanei de directie nu se exercita forta la virare.Greutatea masinii in viraj,face ca jocurile sa "dispara"
                      Clantanitul metalic in volan poate fi de la coloana de directie,cuplaje sau articulatii .Spre exemplu am intalnit o bieleta ce nu avea "joc" la levierul mecanicului ce a facut diagnosticarea,dar pe standul de vibratii la soliciari mari,se misca in nuca cu carcasa de teflon cu tot.
                      Pentru mine defectul casetei de directie ce nu poate fi remediat este fictiune !
                      Nu consider ca este o problema pentru care sa nu cumperi Logan II.
                      Loganul II BASIC nu are bara stabiizatoare.M-am uitat personal sub masina in show room.

Comment

• Inseamna ca este optionala si bara stabilizatoare.
                        sigpic

Comment

• te rog stoican incearca sa mai pui pozele cu bara stabilizatoare. habar nu aveam ca are asa ceva. constructorul nu spune nicaieri despre treaba asta

Comment

• Trebuie sa iti spuna ala care o vinde , dar habar nu au despre masina.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• si loganul meu are bara stabilizator
                              Attached Files

Comment

• Sunteti pregatiti de racing....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google