imediat cand se lansase erau prin showroom-uri loganuri 2 fara bara. acum n-am mai vazut asa ceva. ce-i drept n-am vazut pe nimeni cu logan 2 chel chel. e posibil ca alea chiar sa nu aiba.
Pro Sau Contra Logan II
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Si eu consider ca este necesar scutul. Eu unul as prefera dintr-un plastic mai rezistent, din motive de siguranta, insa oricum daca iei munti de zapada se rupe. Am vazut ca Bmax, spre exemplu, nu are scut. Am vazut capota deschisa si se vedea prin motorul asfaltul la greu. Am un coleg cu Kalos, la fel de chel pare motorul, daca te chinui poti baga un picior si te sprijini in asfalt prin compartimentul motor...
Comment
-
Cine vrea scut metalic Logan 2 deja se gasesc pe piata.Attached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by Archangel80 View PostSi eu consider ca este necesar scutul. Eu unul as prefera dintr-un plastic mai rezistent, din motive de siguranta, insa oricum daca iei munti de zapada se rupe. Am vazut ca Bmax, spre exemplu, nu are scut. Am vazut capota deschisa si se vedea prin motorul asfaltul la greu. Am un coleg cu Kalos, la fel de chel pare motorul, daca te chinui poti baga un picior si te sprijini in asfalt prin compartimentul motor...
Comment
-
Am trecut anul trecut, de la Ruse la Kulata, e totul foarte ok! Nu sunt cu nimic mai prosti ca noi, tot o apa si-un pamant! In schimb am vazut la intors ce bine arata podul peste Dunare la ei si cum arata in partea noastra, sau zona de langa Giurgiu, sau Nadlacul, etc, etc
Bine ca inca se gandesc producatorii sa faca scuturi pentru masini!
Comment
-
La Mondeo nu am avut scut.Nu a sosit cu scut din fabrica si a fost varianta de top.La Mercedes la Dokker am de plastic
Insa scutul ala de plastic este fix un mare rahat in fata unei pietre sa a unei gropi imense.Tot spargi baia sau CV.Inclusiv cel de tabla este inutil.
Soferul a dat cu Loganul la 18.000 km intr-o groapa.Scutul de tabla s-a indoit,s-a lipit de baie din lovitura si baia tot s-a spart.Deci.....ori cu,ori fara,acelasi drac !
Comment
Comment