Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imediat cand se lansase erau prin showroom-uri loganuri 2 fara bara. acum n-am mai vazut asa ceva. ce-i drept n-am vazut pe nimeni cu logan 2 chel chel. e posibil ca alea chiar sa nu aiba.
    internal combustionizer

Comment

• Originally posted by djxhouse View Post
      si loganul meu are bara stabilizator
      Scutu ii de plastic?

Comment

• Iti raspund eu, da, astea vin cu scut din plastic, din ce am inteles l-au inlocuit pe cel de tabla cu plastic din motive de siguranta, sau asa ceva.

Comment

• Mda, sa lunece motorul sub scut in caz de impact.
          Daca iei un pietroi cu burta masinii, pe soselele patriei, nu mai are ce motor sa-ti alunece la un eventual impact.

Comment

• Asa au si Skodele iar japonezele nu mai au de nici un fel. Masini construite pentru sosele conform definitiei din DEX, nu pentru sosele conform definitiei M.T..
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Asa au majoritatea. Plastic sau deloc.

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• De scut, asa cum e el din plastic, e totusi nevoie, pentru a proteja diverse prin compartimentul motor de apa aruncata de pe sosea sau din balti.

Comment

• Si eu consider ca este necesar scutul. Eu unul as prefera dintr-un plastic mai rezistent, din motive de siguranta, insa oricum daca iei munti de zapada se rupe. Am vazut ca Bmax, spre exemplu, nu are scut. Am vazut capota deschisa si se vedea prin motorul asfaltul la greu. Am un coleg cu Kalos, la fel de chel pare motorul, daca te chinui poti baga un picior si te sprijini in asfalt prin compartimentul motor...

Comment

• Cine vrea scut metalic Logan 2 deja se gasesc pe piata.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Archangel80 View Post
                      Si eu consider ca este necesar scutul. Eu unul as prefera dintr-un plastic mai rezistent, din motive de siguranta, insa oricum daca iei munti de zapada se rupe. Am vazut ca Bmax, spre exemplu, nu are scut. Am vazut capota deschisa si se vedea prin motorul asfaltul la greu. Am un coleg cu Kalos, la fel de chel pare motorul, daca te chinui poti baga un picior si te sprijini in asfalt prin compartimentul motor...
                      Nici eu nu am scut la Ford Focus, nici Megane 3 nu vine cu scut...etc etc. Astea sunt masini facute pentru tari civilizate, nu e vina constructorilor ca inca mai sunt in 2013 tari la nivelul Evului Mediu!

Comment

• La noi nu e nimic.
                        Daca vrei evul mediu treci prin Bulgaria .
                        sigpic

Comment

• Am trecut anul trecut, de la Ruse la Kulata, e totul foarte ok! Nu sunt cu nimic mai prosti ca noi, tot o apa si-un pamant! In schimb am vazut la intors ce bine arata podul peste Dunare la ei si cum arata in partea noastra, sau zona de langa Giurgiu, sau Nadlacul, etc, etc

Bine ca inca se gandesc producatorii sa faca scuturi pentru masini!

Comment

• De-ar fi scutul problema...ahahahhaaa.

Comment

• La Mondeo nu am avut scut.Nu a sosit cu scut din fabrica si a fost varianta de top.La Mercedes la Dokker am de plastic
                              Insa scutul ala de plastic este fix un mare rahat in fata unei pietre sa a unei gropi imense.Tot spargi baia sau CV.Inclusiv cel de tabla este inutil.
                              Soferul a dat cu Loganul la 18.000 km intr-o groapa.Scutul de tabla s-a indoit,s-a lipit de baie din lovitura si baia tot s-a spart.Deci.....ori cu,ori fara,acelasi drac !

Comment

• Nici nu vreau sa ma gandesc ce fel de sofer e ala care sparge baia de ulei la un Logan. WTFuck.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google