Originally posted by Madutzu25
View Post
Ce Alarma Folositi/recomandati Pe Logan II ?
Collapse
X
-
Originally posted by Madutzu25 View PostAșa am înțeles, cred ca cel mai in măsura sa ne lămurească e Torq.
Am văzut cu ochii mei pe tester funcțiile disponibile, printre care si alarma. Acum nu știu dacă exista fizic sau nu pe modelele de la noi.
Comment
-
Ieri am patit ceva ciudat cu Viper-ul.
O incuiasem si cand am vrut din buzunar sa o deschid fara sa mai scot telecomanda nu am nimerit butonul din prima si am apasat ori pe aux ori pe * si cand am apasat sa o deschid a bipait doar o data, ca atunci cand o inchizi, dar usile erau deschise. Cand am apasat sa o inchid, a bipait de 2 ori dar usile s-au blocat. Am lasat-o asa si cand am revenit la masina dupa 10 minute totul era inapoi la normal. Seara o inchisesem si am vrut sa vad daca e alarma activa si am lovit cu palma mai tare in portbagaj si a bipait de 4 ori parca. Din ce stiu daca o mai lovesti o data incepe sa tiuie.
Care e treaba pana la urma cu celelalte 2 butoane de pe telecomanda(aux si *)
Comment
-
Ai un manual la Viper, ar fi trebuit sa il citesti.
La montaj ar fi trebuit sa fi intrebat ce sa faca anumite functii auxiliare, nu sa le dezactiveze, "ca clientu' n-are nevoie de ele/ ne este lene sa le instalam".Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostAi un manual la Viper, ar fi trebuit sa il citesti.
La montaj ar fi trebuit sa fi intrebat ce sa faca anumite functii auxiliare, nu sa le dezactiveze, "ca clientu' n-are nevoie de ele/ ne este lene sa le instalam".
Nu am niciun manual viper in husa unde e si cartea dacia si de la radio. O sa o intreb maine pe maicamea.
Comment
Comment