Exact cum este alarma mea matt, cu activare si dezactivare pe cheia masinii, nu are telecomanda separata, mie imi pare mai comod
Ce Alarma Folositi/recomandati Pe Logan II ?
Collapse
X
-
O porcarie(parerea mea)..E sensibila.Se poate monta alta alarma folosind de la vechea alarma partea de cablaj??Last edited by micutzu666; 11 July 2016, 06:13.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostDin cate stiu eu, daca nu e service agreat, pierzi garantia la partea electrica.
In Buzau de unde am luat masina aveau numai pocnitori no name si triple fata de pretul pietei.
Eu am fost pana la Brasov unde cei de la Dacia aveau pe stoc acest model: http://www.carsound.ro/alarme-auto/v...er-350-hv.html
Face 10 ani in luna Mai si merge fara probleme
Comment
-
Ca idee, pentru toți care îți vor pune alarmă în reprezentanță:
1. Ceri manualul de utilizare(preferabil toate cutia originală cu tot ce în ea chit că e goală) să fie pentru modelul montat nu pentru altul
2. Soliciți demonstrarea tuturor funcțiilor alarmei
3. Verifici montarea senzorului de capotă deschisă(toate alarmele îl au în cutie dar nu-l montează nimeni)
4. Actele, mai precis factura/certificatul de garanție să specifice ce ai la punctul 1Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment