este cineva pe aici cu 0.9 cu gpl? niste impresii ceva?
Sfat Achizitionare Logan2
Collapse
X
-
din ce am inteles face fata cu brio motorul acesta pe caroserie,desi aveam unele dubii
am comandat si eu unul prin programul rabla,sper sa l primesc curand sa va zic si care sunt impresiile,in comparatie cu masina dinainte tot un logan dar cel de 1.4, detinut de 5 ani
Comment
-
@ Tinuletz Treaba asta cum ca masina este noua e cu dus intors... sunt colegi multumiti dar sunt si nemultumiti care nu ar mai face a doua oara alegerea asta. Probleme clar sunt la toate marcile insa si la Dacia sunt nenumarate probleme, unele din ele dupa parerea mea, in anul 2014 chiar daca este masina "low cost", n-ar trebui sa existe...Totul depinde de ce noroc ai.
@ mimmo Daca acestia sunt toti banii tai atunci merita o Dacie insa daca nu faci un efort foarte mare sa o cumperi te poti orienta si catre alta marca...
Comment
-
ai o mica dreptate aici bogomotorsport ...dar decat sa ei o coasca de skoda golf...din 2000 - 2004 cu un 3000 euro ....plus taxa revizii si o distributie ajungi cam in 4000 ( se stie in targ ...toate masinile au reviziile la zi si distributia schimbata in urma cu o luna....e din gama asa sunt toate sau o fi mers vreo baba cu masina asta numa la biserica duminica ;) ) shi nu stii cat te tine acel sh ....mai bine ei una noua si mai pui 1500 de euro ...cu mai putine dotari dar scapi de probleme in urmatorii 5 ani ! la asta m-am referit .....shi oricum fiecare client e multumit in anumite masura ...ca mai sunt si cateva rateuri asta e .....oricum si eu per ansamblu sunt multumit de ea ....ca am si eu unii greierasi e altceva si o sa trebuiasca sa demonteze fata ...ca de cat sa merg la garantie mai bine fac eu ceva dar una peste alta e oke ... eu nu am sa compar un sh cu una noua niciodata indiferent de dotarile care sunt pe sh ... eu sunt pe premiza ...ca macar odata in viata sa stii si u cum e sa ai o masina de noua si apoi sa tragi u singurel concluziile .......ca se stie ca o masina cu cat e mai veche cu atat mai mult se introduce money in ea si nu ma refer la benzina aici
Comment
-
Bineinteles ca nu merita o masina second...Mai bine "risti" un Logan de 5200e chel prin rabla luat de nou decat un golf de 10 ani la aceeasi bani...Oricat de fiabila este o masina de generatie mai veche tot vei baga bani in diferite chestii pe cand intr-o masina noua nu ai voie sa bagi 4 ani cat ai garantie...
Cum am spus, daca are bani de o masina mai scumpa NOUA se poate orienta sa vada care-i prieste mai bine...
Comment
-
Corect ....una noua si sigura dar dupa posibilitati ...am avut si eu o dacie 1310 timp de aproape 10 ani ....si daca fac un calcul scuturam din buzunar lejer 15 mil pe an ...prin diferite chestii care uneori le schimbam si de 2 ori pe an ....am patit 2 ani la rand cu pompa de frana ....
Comment
-
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment