Vanzari Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ca să rezum: din punctul meu de vedere, prin raportul calitate/dotări/preț, vehiculele din gama Dacia, și mai ales Logan/Sandero 2 reprezintă alegerea optimă pentru conducătorii auto cu venituri reduse sau medii care vor o mașină nouă. De aceea, vanzarile Dacia au fost mai mereu în creștere, în timp ce majoritatea celorlalți producători înregistrează scăderi.
    Pentru snobii care n-au nici bani sa treacă la o clasă superioară (Octavia,Passat etc.) dar nici nu ar merge cu Dacia, rămîn ca variante noile Renaul Symbol, Skoda Rapid, Seat Toledo, Peugeot 301, Citroen C-Elysee sau Chevrolet Aveo. E drept că la 11-12.000 euro, cât ajunge un Logan/Sandero cu aproape toate dotările, masinile enumerate vin cu motoare de 1,2 (75 CP) și fără aer condiționat. Dar, ce mai contează detalii de genul ăsta când mergi cu mașini adevărate nu cu tigăi cum sunt Daciile.

Originally posted by mr.K View Post
    In tarile nordice ... N-am vazut niciun Logan acolo.
    Asa o fi cum zici tu. N-am fost asa ca nu pot sa te contrazic.

Comment

Intradevar in tarile nordice nu vezi dacia logan sau alta masina de la Dacia, doar daca e ceva neamt, francez sau vreun roman de al nostru.

Acolo au salarii de la minim 2000 EUR ca si tehnician.. de ingineri nu mai vb.. asa ca isi pot permite sa isi ia masini scumpe.. ceva gen peugeot 308 cu 35 000 EUR si sunt multe mercedes si prius ca si taxi.

Un M3 din 93 luat din UK cu 1000 GBP cu inmatriculat cu drum a ajuns in Norway 5000 EUR.. poluarea se plateste/

Asta e in Norvegia, mai la sud... de restul tarilor nordice nu stiu dar pot sa banuiesc ca e la fel !

Comment

Originally posted by Ampt View Post
        Unde ai găsit tu pe piaţa auto un plus de 20% în primele 6 luni din 2012, când tendinţa de scădere îşi făcuse deja simţită prezenţa (contracţie de 16,8% pe primul semestru din 2012 faţă de aceiaşi perioadă din 2011) ?!

http://www.ziare.com/auto/vanzari-au...e-luni-1178531

Ai dreptate imi cer scuze- cred ca eu ramasesem setat pe Bucuresti de-aia tineam minte aiurea. Oricum dezastrul a venit incepand cu iunie- pana in iunie piata era relativ ok
        Saab 9-5 Aero

Comment

In Danemarca e la fel, in Finlanda e chiar mai rau.
          Un Volvo S40 care la noi era 23.500 de euro a costat in Danemarca 42.000 euro per total.
          Un ML din 2009 a costat in 2012, 600 si ceva de mii de koroane, aproximativ 90.000 de euro, cat unul nou full la noi.

Masini des intalnite la ei sunt cele de nivel Superb, Passat.

Vanzarile de pe piata auto din Romania au scazut in vara lui 2012 deoarece nu mai erau pe piata tichete Remat la pret rezonabil, programul stagna....
          In ultimii 3 ani vanzarile au stat in programul Rabla, la masinile ieftine cel putin. Si in tarile europene, tot asa.
          Last edited by mr.K; 5 February 2013, 21:08.

Comment

Am facut rost de date
            In dec s-au vandut:
            568 Logan 2
            90 noul Sandero
            232 Logan 1 FL
            233 Lodgy
            113 Dokker

Eu zic ca nu e rau- mai ales ca nu a fost nici rabla.
            Saab 9-5 Aero

Comment

daca va fi si anul asta o Rabla decenta cred ca vor creste mult vanzarile la Dacia

Comment

Vanzari Dacia in ianuarie 2013.

Dacia Sandero, cu 237 de unităţi
                Logan, cu 231 de unităţi
                Dacia Lodgy cu 21 de unitati
                ....

Concurenta locala: Monovolumul FORD produs la Craiova a înregistrat luna trecută vânzări de 32 de unităţi şi s-a impus în segmentul său, devansând inclusiv rivalul autohton, Dacia Lodgy, comercializat în 21 de exemplare.

Sursa:
                După recordul negativ înregistrat în 2012, vânzările de maşini noi continuă să scadă pe piaţa din România. În ianuarie au fost comercializate 3.475 de autoturisme, un declin de 4,1% faţă de perioada similară a anului trecut. Picajul pieţei este şi mai evident dacă ne raportăm la luna precedentă, atunci când au fost livrate cu 40% […]
                Last edited by mr.K; 20 February 2013, 12:56.

Comment

Mama ce cifre. M-au dat pe spate...not. Parca-s serii limitate Lamborghini.

Comment

In topurile astea intra si masinile vandute sub sigla renault? Sau alea intra la marca renault? Sau e o oarecare pacaleala, adica aia cred ca au cumparat renault si de fapt este dacia, si in top de-aia creste dacia? Stie cineva cum sta treaba?
                    sigpic

Comment

Vanzarile alea sunt pe piata din Romania. Si pe piata locala Dacia e in scadere. Oricum in ianuarie nimic nu se vinde in trend crescator in Romania, doar gaz metan.
                      La extern sunt alte cifre.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
                        In Danemarca e la fel, in Finlanda e chiar mai rau.
                        Un Volvo S40 care la noi era 23.500 de euro a costat in Danemarca 42.000 euro per total.
                        Un ML din 2009 a costat in 2012, 600 si ceva de mii de koroane, aproximativ 90.000 de euro, cat unul nou full la noi.

Masini des intalnite la ei sunt cele de nivel Superb, Passat.

Vanzarile de pe piata auto din Romania au scazut in vara lui 2012 deoarece nu mai erau pe piata tichete Remat la pret rezonabil, programul stagna....
                        In ultimii 3 ani vanzarile au stat in programul Rabla, la masinile ieftine cel putin. Si in tarile europene, tot asa.

haide ca cele mai beton taxe sunt la turcaleti
                        interesati-va cum se calculeaza acolo taxa de prima inmatriculare la masini noi si o sa ii regretati pe boc/tariceanu.

Comment

Continuă declinul şi în luna Februarie !

Ce este interesant de observat, cu toate modelele noi lansate în ultimele luni, Dacia are o scădere de 23,09% faţă de luna Februarie 2012, mai mare decât scăderea pieţei care a fost de 15,83% !

Când scazi mai mult decât o face piaţa denotă că ceva nu este O.K şi lucrul acesta ar trebui să dea de gândit !

Luna februarie nu a fost una excelenta pentru masinile noi inmatriculate in Romania, insa cele second-hand si-au continuat avansul.

Comment

Piata de auto noi va fi in declin mult timp de acum inainte, in Romania.
                            Ma asteptam ca Dacia sa vanda, mai ales ca au lansat niste modele noi, dar se pare ca lumea care e dispusa sa cumpere masina noua, da banii pe alte marci.

Comment

Pai eu mi-as lua un Stepway sau un Duster, dar nu pot vinde Laguna ca e taxa de timbru de vreo 2mii?
                              Asa ca mai ramane la mine.

Comment

Originally posted by Ampt View Post
                                Continuă declinul şi în luna Februarie !

Ce este interesant de observat, cu toate modelele noi lansate în ultimele luni, Dacia are o scădere de 23,09% faţă de luna Februarie 2012, mai mare decât scăderea pieţei care a fost de 15,83% !

Când scazi mai mult decât o face piaţa denotă că ceva nu este O.K şi lucrul acesta ar trebui să dea de gândit !

http://www.ziare.com/auto/masini/top...ruarie-1223561
                                Noroc ca nu Romania e piata principala pentru Dacia... Pe altele in schimb Logan/sandero 2 a depasit previziunile, si cu volume sensibil mai mari.
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google