If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adica daca intru in Micom test si activez RVC gata cu navigatia?
Am vazut pe undeva pe aici si schema de montaj pt camera.
As fi apelat la Menavrus, dar nu mai exista. Am dat un mail unui rus si-mi cere banii in avans intr-un cont de pay pall. Chiar nu a reusit nimeni?
Normal ca trebuie sa platesti in avans pentru Menavrus, la fel cum platesti pentru orice alt serviciu digital. Asa l-am cumparat si eu dupa ce site-ul a fost inchis. Am trimis e-mail pe adresa lor (adub...@mail.ru), mi-au trimis contul de PayPal (ga...pmr@gmail.com) in care sa fac plata, am achitat si am primit link-urile de download, am instalat Menavrus si apoi le-am trimis fisierul generat de navigatie si apoi ei mi-au trimis licenta prin e-mail.
Si ai instalat camera? Este totul ok?
Instalarea Menavrus nu afecteaza viitoarele upgrade-uri ale softului original?
Vreau sa ii pun camera, dar inca n-am facut-o din motive legate de garantie. Am luat Menavrus pentru camera (in viitor) si pentru posibilitatea actualizarii gratuite a hartilor pentru navigatia originala (motivul principal). Nu m-au interesat programele de navigatie care sunt incluse in Menavrus, nu le-am folosit niciodata.
Oricare din voi are rabdare cu un biet om (asa ca mine) sa-mi dea si mie un PM cu avantajele Menavrus + ce tip de camera trebuie ca sa intre fix in locul lampii de numar (nu vreau sa gauresc bara). Nici pe mine nu ma intereseaza alte softuri de navi decat cel original, iar update gratuit suna bine. HELP!
Principalul avantaj e că poți pune hărți în navi nativ gratis, restul : poți activa rvc-ul oricînd, nu numai cuplând marșarierul; ai un player video, poți rula alte programe de navi, etc.
Dezavantaj 40 euro o singură dată.
Cameră găsești la postul #926.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
t0rquemada, poți activa camera oricînd, nu numai cuplând marșarierul? Eu am gresit cu ceva cand am instalat camera, ca merge numai cand cuplez marșarierul.
Asa prelungesti durata de viata, varianta simpla.
Se mai poate lega cu un releu de 6V pe alimentarea de la medianav ( alimentare pt camera originale pe 6V)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment