If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Apropos de navitel. Exista cumva si un kit pentru limba romana ( doar pentru indicatiile rutiere-vocea, meniul l-am facut eu in cateva ore din engleza).
Eu am cautat pe net si nu am gasit. Exista harta, dar nu si vocea.
Eu nu am inteles ce varianta de Dacia trebuie sa-ti cumperi ca sa beneficiezi de Medianav Evolution? E doar pentru cei ce au cumparat seria limitata 10ani?
Ma tot gadesc daca si nemtii sunt ca noi si tanjesc dupa optionale la marcile proprii (Audi, BMW, Mercedes,etc) pe care doar proprietarii din tarile straine lor beneficiaza de asa ceva...?
Am o problema mica si enervanta si va cer sfatul. Am MediaNav + Menavrus 4.0.1.4
Acum cateva saptamani am facut update la hartile Here 2015Q1 si la fisierul global_cfg.zip versiunea 560875 asa cum am mai facut de multe ori pana acum. Dupa actualizare nu am folosit navigatia, iar zilele trecute am mai adaugat in plus cateva tari si am observat ca locatiile favorite salvate si istoricul cautarilor erau goale. Am salvat din nou cateva locatii favorite si am dat niste cautari de trasee, dar se reseteaza de fiecare data cand opresc masina. Navigatia functioneaza normal, iar restul setarilor sunt intacte (setari rutare, posturi radio, limba, luminozitate, etc), doar favoritele si istoricul cautarilor dispar.
Am incercat sa remediez problema descarcand hartile Here 2015Q1 din alt pachet si punand fisierul global_cfg.zip pe care l-am avut inainte (versiunea 527796). Problema persista, se reseteaza favoritele si istoricul cautarilor.
Aveti idee cum sa rezolv problema? Ma gandesc la mai multe variante, dar nu stiu cu care sa incep.
-reset la toate setarile din fabrica
-revenire la hartile precedente 2014Q4
-revenire la folderul StorageCard4 original (am facut back-up cand am pus Menavrus)
-instalare OFW 4.0.3 si apoi instalare Menavrus 4.0.5.3 sau update direct acum la Menavrus 4.0.5.3
Ce face acest fisier global_cfg.zip, daca il updatezi ?
Este fisierul cu informatii despre tari: limite de viteza, prefix, numar urgenta, alcoolemie, obligativitate anvelope iarna, lanturi zapada, faruri aprinse, vesta reflectorizanta, etc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment