La dokker van navigatia este 2 din ca la noul logan, iar mp3-ul este 1 din. Se poate vedea treaba asta pe site-ul dacia.
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by stoicanu View PostEu cand m-am uitat la Logan mp3 era tot 2 din.Attached FilesLast edited by MihaiiahiM; 13 May 2013, 20:55.sigpic
Comment
-
Colegul @alexgame a intrebat asta.
Originally posted by alexgame View Postla dokker van mp3 e 1din , cu bluetooth si comenzi pe volan , doar navi e 2din
stati sa nu confund , 1din e clasic , ca la vechiul logan 2din e ala mare dp noul logan lodgy etc , nu?
Urmatoarea intrebare a fost asta.
Originally posted by alexgame View PostDa , la modelul din showroom , asta era mp3-ul.Ai de ales ori intre asta , navi sau nimic in functie de versiune.Deci ce imi recomandati , pentru sunet strict , nu luam in considerare functia de navi , mp3-ul din poza sau navigatia?
Originally posted by MihaiiahiM View PostDaca nu ai ce face cu banii poti lua navigatia, daca nu..., poti lua mp3-ul. Eu am mp3 pe masina si se aude foarte bine. La doua difuzoare cate va avea masina, sau la cat este de mic locul pasagerilor nu vad ce concert poate avea loc acolo.
Ce e greu de inteles? Dar trebuie sa citim tot ca sa intelegem.
Scuze colegului @budaipmihai ca poate am scris prea mult pe thread-ul lui. Scuze.sigpic
Comment
-
Se poate pune mai multe harti si fara sa dai bani.
Daca te tine ia cu nav cum sa mai spus este mai ok din punct de vedere al aspectului .
Eu folosesc foarte mult functia de carkit si imi este foarte usor sa caut in agenda sa caut in apeluri pe cine vrea sa sun sau sa formez numarul.
Cred ca este mai acesibil decat la mp3.sigpic
Comment
Comment