Limba poate fi oricare (rămâne cea setată).
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
ss
Salutare,
De vreo saptamana Navigatorul de pe media nav a facut un freeze si apoi a inceput sa nu mai trackeze sageata pe harta. De atunci am mai reusit sa conectez gps de vreo doua ori, dar foarte greu in comparatie cu o conectarea normala(sageata de la garmin era invizibila si nu tracka pe harta)Am fost la Dacia pentru a le explica problema aparatu si ei nu stiu clar ce are. Au incercat resetare setari din fabrica si sa scoata borna de la baterie. In seara acesta am zis sa fac un update de la softul de 4.0.2 la 4.0.5 si tot nu se conecteaza la sateliti. Aveti idee ce ar putea avea sau daca cineva a mai patit aceasta problema? Masina este inca in garantie inca jumatate de an.
Multumesc anticipat.
PS. Cred ca ar fi defapt antena de gps decat media navul virusat sau blocat.
Emil
Comment
-
Dorei...
Dacă au pus clip-ul pe mașină trebuia să vadă ce erori sunt (dacă e vreo problemă pe partea de gps apare DF065) nu să scoată borna la baterie.
PS-ul(ultima parte) nu e valabil la medianav.
Ce bănuiesc eu: conexiune proastă la mufa gps, interferențe(am o zonă în București unde nu am semnal GPS) și cazul cel mai grav - defect hardware.
Nu mă pot pronunța decât dacă am acces la Medianav-ul în cauză.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by Silvestertim View PostImi poate spune cineva daca este vre-un telefon Nokia (model nou) compatil cu sistemul Media Nav, din pct de verere al Bluetooth-ului. Am un nokia 220 care nu merge, dar am Modelul C2-03 care se poate conecta, chiar daca e mai vechi.
In cazul tau, Nokia 220 areObject Push profile (OPP) 1.1, Phone Book Access Profile (PBAP) 1.1Phone Book Access Profile (PBAP) 1.1, SIM Access Profile (SAP), Serial Port profile (SPP), Service Discovery Application Profile (SDAP), HFP *, HSP *, OPP *
Comment
-
2015Q2 au apărut de aproape 2 luni, timp în care pe naviextras ai doar RO 2015Q2 restul europei e 2014Q4.
Pe 22.11.2015 au apărut 2015Q3, e drept că doar pentru Australia și NZ dar urmăm și noi (EU)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by Dangulica View Posteu am copiat total commander direct in memoria interna ca sa nu mai am nevoie de stick-ul cu Menavrus. Restul aplicatiilor nu le folosesc personal, dar se pot copia si alea.
Comment
-
Originally posted by Tatae1967 View PostDoar la naviextras ma refeream.Nu am alte surse.Mai prind si eu curaj pentru 2015 Q3 ca pe 21.12.2015 fac 90 de zile de la activare.Pe urma...Alexander.
P.S.Parca pentru Australia si Noua Zeelanda este totusi 2015 Q2 pe naviextra.
Comment
-
E greu să citiți?
Am scris de n ori pe acest topic, ai One time only, Latest map guarantee (Latest release: 201x Qy) . Astea apar dacă faci amprentă și te conectezi via toolbox la naviextras.
NU se face update automat, trebuie să dai vreo 3 clickuri și nici nu te forțează cineva să te duci cu stickul la mașină.
De obicei se crește cu maxim 2 la versiunea anului adică:
medianavul a venit cu 201xQy, vei actualiza la 201x+2,Qy, rare au fost cazurile cu 201x+2,Qy+1Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment