Originally posted by liviunvl
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Raspuns fix la intrebare: ideea cu adaptarea in acea "tavita" a fost deja pusa in aplicare. Cauta daca nu ma insel posturile lui t0rquemada, a dat un link mai demult cu aceasta solutie. Daca nu gasesti vezi pe youtube un video pus de un rus care a facut aceasta adaptare. Nu am timp sa "sap" mai mult acum, dar sigur gasesti daca ai timp sa cauti.
Comment
-
Claudius, incerc pe cat posibil sa nu pun sh-uri pe masina dar mersi pt idee.
Dangun o sa caut ce mi-ai spus,pana acum m-am tot uitat dar nu am gasit si nici n-am stiut exact unde sa caut.Sincer nici acum( pe youtube) n-as stii exact ce sa caut ca sa ajung la clipul respectiv dar voi persevera).
Ms mult.
Comment
-
Tocmai pentru că ai Prestige, un Medianav și un BIC ar schimba complet mașina.
Ce vrei tu e aproape imposibil dacă nu ai scule și mai ai și 2 mâini stângi.
Pe lângă rus mai e un coleg de pe forum duster ce are o abordare similarăPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Ma mai gandesc la treaba cu inlocuit casetofon cu navi dar intai sa gasesc pe youtube un sistem similar cu ce as vrea eu .Nu stiu daca e chiar atat de complicat.Sistemul de glisare ar fi asemanator cu cel de la casetofoanele cu DVD,genul ala de ecran care se extrage!
Totusi n-as vrea sa scot casetofonul )....ma mai gandesc,pe net se gaseste media nav la 900 lei cu antena gps inclusa,nu-i exagerat.
Torquemada....intrebare: Ce este un.... BIC? sigur nu te gandeai la aparatele de ras, BICLast edited by Olly09; 5 October 2016, 16:22.
Comment
-
Salut,
Am facut si eu update la Menavrus 4.0.6.5.
I-am trimis mail rusului cu menavrud.did desi ma gandeam ca nu ar fi nevoie de o noua licenta de menavrus din moment ce am avut versiunea anterioara. Totusi menavru.did de acum e diferit (binary compare) de cel de pe versiunea anterioara si ma gandesc ca si menavrus.lic ar trebui sa fie diferit daca e generat pe baza acestui .did
In orice caz inca nu am primit raspuns de la el.
Dar cu surprindere am observat ca la vreo 2 zile dupa ce instalat noua versiune nu mai vad harta pe Navigatia Nativa. Desi inainte aveam o versiune cred 2015.Q2.
M-am dus cu Total Commander in /NNG/Content/Map si surpriza e gol!!!
In HartaActualizari nu vad decat BaseMap.
Sa fie o problema de licenta?
Cum se poate rezolva? Daca copii 2016.Q2 doar harta romaniei s-ar putea sa mearga ?
O alta intrebare legata de Internet prin modem 3G. Am un modem mai vechi de la Cosmote - ZTE MF637 - deblocat folosibil in orice retea. Din documentatia tradusa in engleza parca am inteles ca folosind acel tool Thesycon USB Description Dumper s-ar putea configura in principiu orice Modem USB 3G - updatand fisierul de configurare cu informatiile oferite de tool.
A mai incercat cineva cu alte modem-uri decat cele care sunt deja in arhiva de Menavrus 4.0.6.5?
Merci de ajutor anticipat.
Comment
-
Daca da, ar fi super. Dar intrarea camerei video nu este doar semnal video analog, si nu av? Cum s-ar putea face interfata intre tel mobil si intrarea video? Ce ar mai trebui? As fi interesat... daca s-ar putea.
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by adi2b View PostSalut,
am vazut un filmulet in care au reusit sa proiecteze ecranul telefonului pe media nav !.!.
stiti ceva despre acest lucru ??
http://www.carsound.ro/tv---dvd-auto...i-multimedia/#
plus cablu.
Teoretic se poate pune orice semnal video analog (tuner TV , etc).
Comment
Comment