If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sigla + cerere cod
asta e tot ce face
nici macar codul nu-l poti introduce pe tot
se blocheaza pe la cifra a2a sau cu noroc a3a
o mai fi bun de ceva sau merge la recilcare ?
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Last edited by sorin74ivn; 31 January 2017, 13:01.
Reason: Automerged Doublepost
sigla + cerere cod
asta e tot ce face
Exista o aplicatie de Android care iti calculeaza codul.
Ii spune Renault Radio Pre Cod Parser si este pe Google Play.
Ai nevoie doar de eticheta de pe Medianav. In stanga jos este un cod de bare.
Introduci ultimele 4 litere/cifre de sub cod si obtii codul de deblocare. Succes !
La modelul Evolution cum apare logul Dacia sau Renault.Am îneles c la modelul cu logo Renault sunt probleme cu gps-ul?!Care este adevrul?!Tipul zice c este modelul cu logo Dacia modelul Evolution!
Last edited by sorin74ivn; 31 January 2017, 14:12.
Reason: Automerged Doublepost
sigla + cerere cod
asta e tot ce face
Pe noile Logan se pare că vine MediaNav Evolution, cel puţin aşa se laudă în prospect. Manualul care l-am primit prezintă o cu totul altă interfaţă decât cea care a venit pe maşină, respectiv cu funcţia Eco2, afişarea temperaturii exterioare lângă nivelul de semnal al telefonului... Maşina vine însă cu un soft identic cu ce se cunoaşte de pe cele vechi, cu primul buton din rândul 2 Map şi al doilea Navigation.
Oare astea noi au tot ce trebuie instalat pentru obţinerea de informaţii din ECU (am înţeles că e nevoie de ceva multiplexor) şi e nevoie doar de un update de soft? Manualul e clar în limba română şi se referă la Dacia nu la Renault, pot să pun şi poze din el dacă e cineva curios!
Funcţiile suplimentare sunt foarte interesante, le-aş activa dacă s-ar putea, chiar şi contra cost!
Trebuie sa fii foarte atent ce cumperi, ar fi indicat sa il poti proba inainte de a cumpera (sa aiba toate specificatiile postate in anunt sau ce te intereseaza pe tine).
Iti spun asta pentru ca si eu am achizitionat recent un medianav evo, tot de la cineva din pitesti, cu poze transmise in prealabil, eticheta cu fabricatie 2016, versiune soft 5.2.8, rama impecabila, nici o zgarietura pe ecran, toate bune si frumoase dar cand a ajuns la mine si l-am montat era medianav simplu cu versiune de soft 1.1.3, perfect functional si 2 harti instalate: ro si bg ver 2011, q2.
Bineinteles ca am luat legatura cu el, a fost deacord cu returul, dar cu ajutorul informatiilor oferite de t0rquemada, am hotarat sa il pastrez pana la urma cu conditia rambursarii a unei parti din valoarea platita, lucru care s-a intamplat.
E bine c ai rezolvat!Mie mi-a zis c dac vreau s-l monteze el+camera s vin la Câmpulung!Problema este c nu am timp!A fost de acord cu verificarea coletului la primire!
Si mie mi a zis sa vin la pitesti pt montaj, deschiderea coletului nu te ajuta sa vezi ce varianta de soft ai pe el, cand a ajuns la mine carcasa era ca in poze, la fel si rama, ecranul, dar cand l-am montat......sper sa nu ai probleme si sa fie totul ok, eu am expus cazul meu in conditiile in care tu ai cerut o parere referitor la model si achizitia de pe olx.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment