Cu multiplexor ai temperatura exterioară și date pentru eco2drive - celebra frunză ce crește/scade
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Depinde ce antena cumpara: daca o cumpara pe cea originala, aceea se monteaza in spatele ceasurilor. Daca ia una after market, care isi face treaba la fel de bine ca cea originala, pe aceasta (are magnet) o poate monta deasupra navigatiei. Exista o bara metalica sub plasticul bordului. Cel putin, asa e la Logan si Sandero.
Ma gandesc ca acelasi sistem de prindere este si la Lodgy.
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostA pus cineva tempered glass ?
Tempered glass merge doar pe ecrane capacitive care funtioneaza prin impulsuri electrice.Last edited by epuru; 24 April 2017, 12:50.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Luati bre o folie de tableta de 5-10 lei, o taiati la dimensiune cu un cutter si gata. Nu trebuie comanda de la mii de km pt o amarata de folie.
Asa am facut eu acum aproape 3 ani si inca am acea folie pe medianav:
Last edited by epuru; 24 April 2017, 21:18.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
As fi interesat daca e cineva din Bucuresti care sa imi faca si mie o actualizare la harti cu ce mai e nou in 2017. Am Logan II din noiembrie 2014 si nu am actualizat hartile de atunci.
Multumiri anticipate
As fi interesat daca e cineva din Bucuresti care sa imi faca si mie o actualizare la harti cu ce mai e nou in 2017. Am Logan II din noiembrie 2014 si nu am actualizat hartile de atunci.
Multumiri anticipate
Multumiri anticipate
Comment
-
Originally posted by epuru View PostLuati bre o folie de tableta de 5-10 lei, o taiati la dimensiune cu un cutter si gata. Nu trebuie comanda de la mii de km pt o amarata de folie.
Comment
Comment