Poza cameră
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Cand mai vindeti CD de logan mai dati de veste pe Aici
Multumesc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally posted by dl_dr25 View PostPoza camer
Unde se prinde camera asta ?
Nu era mai OK aia cu tot cu lampa de numar?
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
-
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Acestea sunt anunțurile, sper sa va fie de folos.
La camera am primit și cablul cu mufa + papuci și instrucțiuni de montaj
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostNu am stiut ca exista un dop
Dat stiu ca sunt lampi de numar care au camera integrata
Sent from my iPhone using Tapatalk
La L2 PH2 nu prea merge pentru ca, fiind doua lampi la numar, nu prea poti aplasa centrat camera cu lampa. Plus ca la PH2 exista predecupare in bara.
Comment
-
Daca sunt interesati am si eu la vanzare navigatii LG Media Nav 1 si 2 ( Evolution ) si camera de marsarier. Bineinteles ca sunt deja actualizate pe 2016.Q4 si cu functii activate: Player Video, Camera Marsarier, Radio DAB, Radio AHA, RES - remote engine start. Camere am si originale si aftermarket.
Detalii pe PM.Naviom.
Comment
-
Salutări. Vreau să cumpăr ”MediaNav”, am văzut pe diferite site-uri cu oferte. Voiam să vă întreb, vreau să cumpăr modelul nou ”MEdia Nav Evolution), cum îmi pot da seama că este cel nou și că nu este prima versiune? Este ceva schimbat fizic (arată altfel), sau doar software? Vă mulțumesc.
noni007, cam la ce preț sunt de vânzare? Cum este montată camera din fabrică, de ”Dacia”? Am văzut în unele prezentări că este montată unde este sigla ”Dacia” (dându-se o gaură). Mulțumesc.
Comment
-
Originally posted by noni007 View PostDaca sunt interesati am si eu la vanzare navigatii LG Media Nav 1 si 2 ( Evolution ) si camera de marsarier. Bineinteles ca sunt deja actualizate pe 2016.Q4 si cu functii activate: Player Video, Camera Marsarier, Radio DAB, Radio AHA, RES - remote engine start. Camere am si originale si aftermarket.
Detalii pe PM.
Mulțumesc
Comment
-
Ce am primit și eu de tatăl forum ului
" te uiti pe etichetă, în partea dreaptă ai SW ver:
1.x.x, 2.x.x, 3.x.x, 4.x.x e Medianav simplu
5.x.x, 6.x.x,7.x.x, 8.x.x e Medianav Evolution
Antena gps e la fel, cablu cam de 50cm îmbrăacat în burete"
Iar referitor la cameră, din ce am observat sunt 2 modele de fabrică:
1. Prin găurire în sigla de la portbagaj
2. Modelul cum il am eu , in bară în locaș dedicat.
Dacă am greșit să mă corecteze cineva.
Versiunea 8 am înțeles că urmează să apară
Comment
Comment