Mulţumesc pentru informaţii. Există cineva în Iaşi care montează chestiile astea?
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Am si eu o intrebare:
Aici scie ca are Aha si poate fi folosit Siri prin comenzi vocale .
Daca masina pe configuratia de Romania vine fara oare merg reclamati la OPC/ instanta (daca esti PJ )pentru reclama mincinoasa?Last edited by proteinman; 1 June 2017, 17:46.
Comment
-
@proteinman
Dacă ai SERAHA pe factură ai aha dacă nu nu. Înainte să faci scandal te asiguri că ai telefon în lista de telefoane compatibile
Și nu e activabil foarte ușor, indiferent de ce scriu uniiLast edited by t0rquemada; 1 June 2017, 22:10.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Posthttp://www.aharadio.com/what-is-aha
@proteinman
Dacă ai SERAHA pe factură ai aha dacă nu nu. Înainte să faci scandal te asiguri că ai telefon în lista de telefoane compatibile
Și nu e activabil foarte ușor, indiferent de ce scriu unii
Comment
-
Originally posted by Danis702000 View PostAvei idee cam cât cost montarea camerei pentru mararier la "Dacia" (mai exact, la Meridian Sud)? Camera original "Dacia". Mulumesc. i, pentru cei care au camera montat unde este sigla, cum se vede în comparaie cu cea de la numrul de înmatriculare (acoper o arie mai mare?)?
Trimis de pe al meu F5321 folosind Tapatalk
Comment
-
Exista ceva instructiuni in romana sau engleza despre cum se poate instala medi@update ?
Din ce am citit pe aici pare a fi exact ce trebuie, ma intereseaza doar sa actualizez hartile si eventual sa am un meniu mai "fashion"...
Daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii, as fi recunoscator...
Comment
Comment