O chestie interesanta... Cica s-ar auzi mai bine apelul telefonic 0rin medianav decât prin radio-ul clasic. Poate proceseaza un pic diferit sunetul primit de la microfonul din plafoniera...
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Adevarul ca pe un logan 2 2015 mi-a semnalat tata ca ma aud destul de slab/infundat prin microfonul masinii, de curiozitate am scos capacul/sita microfonului si am observat ca in fata lui este un buretel, probabil pentru a filtra eventualele zgomote din habitaclu sau din exterior, nu am facut teste cu buretelul scos.
Sunt curios daca la logan 2 ph2 este la fel, dar tind sa cred ca da.
Comment
-
Am inlocuit medianav-ul cu o navigatie cu andoid si conexiune la internet. Foloseam destul de mult waze-ul pe telefon, asa ca medianav-ul devenise doar player audio si am decis inlocuirea acestuia cu o alta naviagtie pe care pot instala waze.
I-am atasat de asemenea si o camera de marsarier.
Daca ar fi sa aleg inca o data, cu siguranta nu as mai comanda masina cu medianav.
Comment
-
Am luat o navigatie chinezeasca de pe aliexpress + o rama pt loagn ca sa pot incadra navigatia in bord link
Initial nu au mers comenzile pe volan, dar am gasit un adaptor si am reusit sa le fac sa mearga
Am si doua poze mai vechi.
Prima e facuta inainte sa pun rama (rama a venit cu intarziere asa ca nu am mai avut rabdare si am instalat navigatia fara rama; am stat asa vreo 2 saptamani)
A doua e cu rama, dar e facuta de aproape pt ca voiams a verific ce inseamna meniul radio (REG, TA,...etc)
Comment
-
Atasez si pozele conform descrierii de mai susAttached Files
Comment
Comment