If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
FIAT (mă rog Jeep că e tot al lor) a fost proof of concept pentru atac via sistem multimedia, hackerii reușind să controleze mașina de la distanță.
Nu e cazul la Dacia, dar pun pariu că 95% din utilizatorii de pe forum ce au modele generație II cu radioCD BT sau Medianav au codul implicit la conexiunea BlueTooth
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
FIAT (mă rog Jeep că e tot al lor) a fost proof of concept pentru atac via sistem multimedia, hackerii reușind să controleze mașina de la distanță.
Nu e cazul la Dacia, dar pun pariu că 95% din utilizatorii de pe forum ce au modele generație II cu radioCD BT sau Medianav au codul implicit la conexiunea BlueTooth
Mi-am activat astazi AHA si Eco2Drive in MediaNav (stiu ca e inutil Eco2 momentan dar un plus pe moment e ca navigatia macar e doar pe un singur buton, si nu in 2 cum era inainte), as dori sa achizitionez un multiplexor, aveti idee de un cod pentru produs sau de unde l-as putea achizitiona?
Buna, o intrebare legat de update gratuit la harti, stiu ca s-a mai scris dar nu mai gasesc. Am achizitionat masina cu factura pe 26.09.2017, am intrat acuma pe dacia media nav si apare primul gps fix in 09.10.2017, cele 90 zile gratuite de upgrate cand expira? Aveti idee cand se actualizeaza hartile: acuma sunt q4-2016, cand trebuie sa apara q1-2017. Sigur s-a mai scris...........
Am observat ca pe evolution nu e franta si spania in hartile cu europa.
Mulumesc.
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Mi-am activat astazi AHA si Eco2Drive in MediaNav (stiu ca e inutil Eco2 momentan dar un plus pe moment e ca navigatia macar e doar pe un singur buton, si nu in 2 cum era inainte), as dori sa achizitionez un multiplexor, aveti idee de un cod pentru produs sau de unde l-as putea achizitiona?
Dar, inainte de a va lua multiplexor, aflati mai intai ce versiune soft are tdb-ul vostru. La mine nu afiseaza toate informatiile din cauza ca aceasta versiune este sub 1000. Prin urmare, trebuie sa cumpar alt tablou de bord
S-au prins baietii, ca este cerere si pac l-au scumpit, sa nu faca la fel si cu TdB-ul. Cel mai sigur Tdb din 2015 merge, in a doua jumatate a anului sau prin noiembrie/decembrie.
OK, atunci sa inteleg ca multiplexorul in combinatie cu tdb-ul din foto de mai sus (sw 07 00) afisaza toate datele pe medianav? Sau n-am inteles nimic?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment