Dacia e mai ieftina in italia, in orice configurare de baza luata ca una din romania, insa pretul mai mic al masinii se datoreaza TVA ului care la ei e mai mic decat 24% al nostru... dar la navigatie nu vad de unde diferenta de la 300€ la noi, si 100€ la italieni....
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by vladovici View PostSalutari la toata lumea!
Asa ca si chestie interesanta, vi se pare corect ca in Italia acelasi Logan, aceeasi navigatie sa coste doar 100 €. Daca nu ma credeti intrati pe configuratorul de pe dacia.it si convingeti-va. In plus orice optionala se poate adauga separat nu ca la noi cu ''pachet''. Mie unu nu mi se pare corect deloc...
Comment
-
Originally posted by petronel View PostSalut.Am si eu o problema,nu se mai deschide navigatie si nici hartile.Apare [global_cfg not found;.Nu ma lasa sa apas ;De acord;sa intru in meniu.Va multumesc anticipat.Multumesc foarte mult M FLORIN asta este poate se rezolva.
Comment
-
Apare global_cfg.zip not found ? Daca da, atunci aveti sansa sa "reparati" sistemul cu un update. Puteti folosi update-ul 2.1.0 de pe naviextras, care nu are nevoie de amprenta.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostApare global_cfg.zip not found ? Daca da, atunci aveti sansa sa "reparati" sistemul cu un update. Puteti folosi update-ul 2.1.0 de pe naviextras, care nu are nevoie de amprenta.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Am ridicat azi masina. Totul ok pana acum dar nu am reusit sa sincronizez mobilul meu cu media nav pe BT. Adica media nav nu vede mobilul(Huawei Ascend P6) iar mobilul vede medianav dar nu se poate conecta la el. Eram intr-o benzinarie si vedea o groaza de mobile din jur dar pe al meu nu. Este vreo lista de compatibilitati ca sa stiu ce telefon o sa urmeze sa imi cumpar?
Daca v-ati uitat in manualul media nav probabil ati vazut ca la pag. RO.48 e prezentata camera de mers inapoi.
Undeva citeam aici pe forum ca media nav nu are iesire/intrare video.
Exista vreo explicatie ?Last edited by cosmins2000; 24 September 2013, 13:52.
Comment
-
Originally posted by cosmins2000 View PostAm ridicat azi masina. Totul ok pana acum dar nu am reusit sa sincronizez mobilul meu cu media nav pe BT. Adica media nav nu vede mobilul(Huawei Ascend P6) iar mobilul vede medianav dar nu se poate conecta la el. Eram intr-o benzinarie si vedea o groaza de mobile din jur dar pe al meu nu. Este vreo lista de compatibilitati ca sa stiu ce telefon o sa urmeze sa imi cumpar?
Daca v-ati uitat in manualul media nav probabil ati vazut ca la pag. RO.48 e prezentata camera de mers inapoi.
Undeva citeam aici pe forum ca media nav nu are iesire/intrare video.
Exista vreo explicatie ?
Si felicitari de achizitie
Pt BT incearca sa faci actualizare media nav la versiuna 3.0.5
Sent from my GT-I9300 using Forum RunnerLast edited by M.FLORIN; 24 September 2013, 14:21.
Comment
Comment