Am pus 2017Q3 peste 2017Q2, bineânţeles fw modificat în evosupermod
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by t1b1m View PostA reusit cineva sa puna 2017Q2 ? la mine la free updates apare tot 2016Q4. As fi inca in cele 90 de zile de gratie. 2017Q2 apare doar pe bani.
Comment
-
Eram curios daca este cineva care a facut primul update cu 2017q2. Poate tot 2016q4 figureaza la update si la restu. Sunt o gramada pe forum care au facut mai mult de un update la harti in 90 zile din cate am citit.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Oare am pretentii prea mari ca strada pe care locuiesc si este asfaltata de 5 ani, macar la vers. 2017q2 sa apara asfaltata ?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Comment
-
Legal nu se poate face decat o singura actualizare gratuita a hartilor. Scrie si in manualul MediaNav, apare si pe site. Repet, legal. De aceea este recomandat ca aceasta actualizare sa o faceti cat mai aproape de expirarea termenului de 90 de zile. Cine a putut sa faca mai multe actualizari ori a piratat, ori a cumparat.
Comment
-
Originally posted by danut.benghiu View PostDoar Ungaria si Austria (Viena), atat. Varianta cea mai buna pentru update ar fi cumpararea pachetului de pe site-ul oficial?
Dar pentru traseul acesta eu as folosi telefonul dar acum depinde si de cantitatea de date ce o ai disponibila pentru roaming.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment