Originally posted by floryn56
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
-
La multi ani tuturor!! Parerea mea este ca asa se aude ea mai incet fata de un Casetofon de logan mai vechi o sa caut o amplificator mic sa montez. Navigatia urmeaza sa fie montata pe alta masina cu modificari la masca. O sa incerc sa o montez pe un logan 2 sa vad cum se aude cu boxele originale
Comment
-
Originally posted by horatiuc View PostMie mi-a crescut volumul foarte mult cand am schimbat difuzoarele originale cu unele Focal (nu cele dedicate). Difuzoarele originale sunt foarte slabe, ascultam doar cu volumul la maxim, acum nu are rost sa trec de jumatate.
Trimis de pe al meu LG-H870 folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by crisstora View PostNe poi oferi i nou detalii mai multe? Model difuzoare i pre de achiziie? Mulumesc
Trimis de pe al meu LG-H870 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Comment
-
Tare sau încet funcție de urechea audiofilului, nivelul de volum, calitatea fișierului, tensiunea de alimentare, impedanța boxelor, zgomot exterior și lista poate continua.
Comparația se face cu setup-ul stockPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Volum medianav
4x15w sau 4x20w..
Salutare,am pus medianav plus3 de pe acel site italian despre care sa mai vorbit pe aici,totul merge foarte bine numai ca videoclipurile nu se extind pe tot ecranul atunci cand le dai in full screen.Le-am convertit in multe formate si tot asa se comporta.....
Flosesc programul Format Factory 4.2.0.
Comment
Comment