Originally posted by cristiandan
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by RazvanF View PostInseamna ca nu ai optiunea DAB la radio.
Nu o fi activata....
Schema mufelor de conectare camera marsalier cea din media nav si cea din spate de la camera are cineva?
Comment
-
Gasesti un tutorial pe youtube facut de un roman cum sa instalezi camera pe spate. Iti arata acolo exact firele unde trebuie sa te conectezi. E facut pe un Sandero.
Dar la sfarsit vei avea nevoie de clip sa activezi functia in medianav, nu este ceva plug&play.
Daca ai functia dab in meniul ascuns trebuie sa te asiguri ca ai si antena dab. Degeaba acivezi functia daca nu are antena.
Comment
-
Originally posted by RazvanF View PostGasesti un tutorial pe youtube facut de un roman cum sa instalezi camera pe spate. Iti arata acolo exact firele unde trebuie sa te conectezi. E facut pe un Sandero.
Dar la sfarsit vei avea nevoie de clip sa activezi functia in medianav, nu este ceva plug&play.
Daca ai functia dab in meniul ascuns trebuie sa te asiguri ca ai si antena dab. Degeaba acivezi functia daca nu are antena.
Si unde ma uit de antena?
Comment
-
Originally posted by RazvanF View PostCiteste si postul de mai sus #3724.
Daca nu ai avut din fabrica functia dab mai mult ca sigur nici antena nu o ai. Antena este integrata in antena de pe cupola. Are rol de antena fm, am si dab.
Comment
-
Salut,
Din cate am citit aici, se poate monta MediaNav dupa ce ai cumparat masina. Sunt curiis daca aceasta operatiune se poate face si oficial, la ei. Vreau sa montez pe un Sandero Laureate din 2016. Nu mi-am permis optiunea la achizitia masinii dar acum as putea sa o cumpar.
Daca nu se poate la ei oficial, pot face cumva sa montez fara sa pierd garantia?
Comment
-
Originally posted by Selep View PostSalut,
Din cate am citit aici, se poate monta MediaNav dupa ce ai cumparat masina. Sunt curiis daca aceasta operatiune se poate face si oficial, la ei. Vreau sa montez pe un Sandero Laureate din 2016. Nu mi-am permis optiunea la achizitia masinii dar acum as putea sa o cumpar.
Daca nu se poate la ei oficial, pot face cumva sa montez fara sa pierd garantia?
A mai montat cineva pe medianav hard extern de laptop in loc de stick?
Comment
Comment