Originally posted by cristiandan
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by danLaza View PostVersiunea 9.1.1 este destul de noua. Poate ca pentru Romania o vor pune la dispozitie ceva mai tarziu.
Comment
-
Originally posted by danstoica View PostPentru cine doreste sa faca update la 9.1.1 aveti aici browserul curat in partea de jos a paginii:
http://www.mondoduster.it/2017/06/ca...-toccare-plus/
Comment
-
Originally posted by danLaza View PostIti multumesc mult dar eu raman la versiunea 6.0.4 care este mult mai usor de customizat(sunt multe variante)+ ca e o versiune pe care au "lucrat"multi pe ea.Eu am reusit sa o deblochez intervind foarte putin in soft si e greu de depistat asta la service si am posibilitatea oricand de a pune ultimele harti (here)aparute.
Este si tutorial....
Comment
-
Originally posted by danstoica View PostEu nu ma stresez cu garantia deoarece am luat-o la mana 2-a cu 150 lei si daca te uiti dupa softul Supermode care ultima versiune este speciala pt 8.0.5 vei afla ca il poti da jos cand te duci la garantie fara ca cineva sa isi dea seama plus ca se instaleaza usor si ai detoate acolo....
Este si tutorial....
Comment
-
Versiune 8.0.5 oficial. Resetare totala si la mine. Ideea este ca s-a resetat cand am resetat cb. Adica eu am resetat din maneta de stergator consumul mediu. Am vrut sa vad un consum mediu Brasov-Buc. Dupa ce am resetat consumul mediu, am constatat ca mi s-a.resetat si medianav-ul. Sau poate e coincidenta....
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by t1b1m View PostVersiune 8.0.5 oficial. Resetare totala si la mine. Ideea este ca s-a resetat cand am resetat cb. Adica eu am resetat din maneta de stergator consumul mediu. Am vrut sa vad un consum mediu Brasov-Buc. Dupa ce am resetat consumul mediu, am constatat ca mi s-a.resetat si medianav-ul. Sau poate e coincidenta....
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Silviu View PostIti trimit eu un PM cu un tutorial mai simplu ce doar iti "deblocheaza" navigatia pentru harti, restul ramanand neschimbat :-). Si nu e niciun pericol de brickuit ...
Se poate sa primesc si eu link-ul spre acel tutorial mai simplu?
Multumesc.
Comment
-
Originally posted by Silviu View PostIti trimit eu un PM cu un tutorial mai simplu ce doar iti "deblocheaza" navigatia pentru harti, restul ramanand neschimbat :-). Si nu e niciun pericol de brickuit ...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by RazvanF View PostVerifica in setarile lui ca sigur s-a activat si atentionarea de viteza. Nu este placut deloc ca atunci cand conduci pe autostrada sa se auda acea avertizare sonora.
Multumesc
PS: Madianav Evo 8.0.5
Comment
Comment