Navigare - Avertismente - Avertizare depasire viteza - Oprit
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Salut.
Medianav-ul de pe Prestige nu ar fi trebuit sa aiba radio DAB si functia Eco2?
Desi masina a fost "facuta" anul asta, cred ca Medianav-ul este o versiune mai veche. Soft-ul este 8.0.5 dar hartile sunt din 2015.
Mentionez ca, desi am comandat-o in Germania, a fost facuta pentru Romania (masina este versiunea E2, nu E3).
Multumesc.
Comment
-
Ok, am reverificat acum:
Daca intru pe navigatie, am in stanga sus un buton cu setari, dar acolo (sunt niste pictograme) pot seta doar harta (3D, 2D etc), mai e ceva, iar pe al 3-lea rand am pictogramele cu Volum, On si Off
In partea de jos am doar Home si Destinatie..
Deci tot nu gasesc optiunea asta..
Comment
-
Originally posted by icss_ro View PostSalut.
Medianav-ul de pe Prestige nu ar fi trebuit sa aiba radio DAB si functia Eco2?
Desi masina a fost "facuta" anul asta, cred ca Medianav-ul este o versiune mai veche. Soft-ul este 8.0.5 dar hartile sunt din 2015.
Mentionez ca, desi am comandat-o in Germania, a fost facuta pentru Romania (masina este versiunea E2, nu E3).
Multumesc.
LE: Acum am vazut ca ai comandat-o in Germania, acolo nu stiu care e treaba cu DAB, dar meniul Eco2Drive nu exista la nicio Dacie, ea existand la Renault
Comment
-
Originally posted by RadrianO View PostOk, am reverificat acum:
Daca intru pe navigatie, am in stanga sus un buton cu setari, dar acolo (sunt niste pictograme) pot seta doar harta (3D, 2D etc), mai e ceva, iar pe al 3-lea rand am pictogramele cu Volum, On si Off
In partea de jos am doar Home si Destinatie..
Deci tot nu gasesc optiunea asta..
Trebuia sa merg mai departe de prima pagina din navigatie, sa intru pe Destinatie, apoi apare si butonul Optiuni...
Rezolvat!
Multumesc
Comment
-
Navigatie
Salut! Sunt proaspatul posesor al unui Renault Clio IV 2014 cu MediaNav 4.0.6(upgradata de mine de la 4.0.2).Am instalate hartile Frantei si a catorva tari vorbitoare de franceza. Care sunt optiunile pentru a face functionala optiunea de GPS evident cu harti ale romaniei/europei ? Ce variante i-mi propune pentru a ma folosi de sistemul de navigatie al masinii? Multumesc!
Comment
-
Exista vreo posibilitate de a modifica interfata media-player-ului MP3 astfel incat sa afiseze 4-5 randuri de piese (in loc de 3)?
Am incercat sa folosesc mediaplayer-ul care vine cu Medi@Update (similar cu cel din Menavrus, probabil), dar nu m-a convins (informatia e scrisa prea marunt pe ecran).
Comment
-
Originally posted by citronelu View PostExista vreo posibilitate de a modifica interfata media-player-ului MP3 astfel incat sa afiseze 4-5 randuri de piese (in loc de 3)?
Am incercat sa folosesc mediaplayer-ul care vine cu Medi@Update (similar cu cel din Menavrus, probabil), dar nu m-a convins (informatia e scrisa prea marunt pe ecran).
Comment
-
Salut, de cateva zile a apartu aceaste eroare pe MediaNav Evo.
A mai intampinat cineva aceasta problema?
Multumesc mult!
29527059_1742922599064101_2040589891_o.jpgLast edited by wabogdan; 26 March 2018, 21:03.
Comment
Comment