If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si eu am firmware v209
@t0rquemada Acum cu 3.0.5. si NQ2012 Q4 ai Centura A1 Sibiu si portiunea de autostrada Turda Campia-Turzii?
Navikey SevenWays se poate instala pe Media Nav de catre oricine sau am inteles eu gresit?
Last edited by cosmins2000; 26 September 2013, 07:00.
Am facut update de soft de la 2.0.9 la 3.0.5. fara probleme.
Acum mi-am descarcat pe stick actualizarea hartilor EU care are vreo 2gb.
Cam cat dureaza actualizarea hartilor pe Media nav ?
Am facut update de soft de la 2.0.9 la 3.0.5. fara probleme.
Acum mi-am descarcat pe stick actualizarea hartilor EU care are vreo 2gb.
Cam cat dureaza actualizarea hartilor pe Media nav ?
in jur de 15 min max cam atat a durat la mine cu aproximatie nu am cronometrat
Explicati-mi va rog si mie exact cum actualizati hartile.... actualizarea cea cu amprenta la 305 am facut-o. Dar cum o fac la harti ?
Va multumesc anticipat.
Harta mea e Romania NQ(navteq) 2012Q2 si ama Centura A1 Sibiu si portiunea de autostrada Turda Campia-Turzii.
Hartile le poti actualiza daca esti in termenul de 90 de zile, sau le poti cumpara ~119euro full europe /Qx (unde x = 4).
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Plata o faci prin card bancar direct pe site-ul media nav.
Dupa 90 de zile nu mai potiface actualizare a hartilor gratuit. Poti actualiza versiunile de sistem in mod gratuit dar hartile sunt contracost.
foarte buna treaba ... am sa imi fac si eu de test ... eu unul totusi astept cu nerabdare sa vedem daca reusim sa conectam camera de mers inapoi pe usb-ul de la media nav.
Felicitarile noastre Bogadane
Last edited by M.FLORIN; 29 September 2013, 15:11.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment