Poate dadea si loganul de pe care era furat in banii astia ...nu stiu, zic si eu, nu dau cu parul ...
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by Catalin S. View PostAm dat azi iar o fugă prin Târgul Vitan... și pentru că de ceva vreme voiam să-l întreb pe nenea ăla cu navigațiile cu cât vinde un Media Nav, mi-am luat inima-n dinți și i-am "aplicat" o întrebare...
Foarte sigur pe el, tipul cerea "doar" 800 lei pe una SH la modul la care (citez) "La magazinul Dacia costă 55 milioane". WTF? Deoarece, tipul avea toate replicile la purtător, mi-am dat seama instant nu era chip să port un dialog "corect". Bine, adevărul este că și eu am greșit... Eram îmbrăcat mai sport așa, mai de cartier și poate m-o fi luat de gușter (desigur, pamflet la ultima afirmație).
Aștept acum să-mi parvină navigația de pe un Logan 2018, doar că vânzătorul, un coleg de job, așteaptă și el la rându-i alta pe Android de pe AliExpres...
Să așteptăm împreună, zic... pen'că așa e frumos.
*totuși, 55 milioane nici când a apărut nu cred că era atât
Comment
-
-
Originally posted by sadicu View PostPai de la mama ei costa 400 euro...
Originally posted by danLaza View PostPretul corect al unui medianav e de 350€.
Originally posted by C.Mike View PostCeva detalii despre navigatia colegului se poate? Model, pret?
Comment
-
Dpdv al clientului optiunea MediaNav, la achizitia masinii, costa 300Euro. Asta practica toti constructorii: la achizitie optiunile sunt mult mai ieftine decat post-achizitie.
Dar la Dacia mi se pare o prostie sa ceri 741Euro+TVA pe MediaNav Evo. Asta daca nu cumva sunt incluse si hartile full-europe. Dar si asa tot e mare pretul tinand cont ca avem un ecran tactil rezistiv, windows ce 6.0, procesor MIPS, spatiu de stocare mic; adica un dispozitiv ce incorporeaza tehnologii antice.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Probleme la citirea melodiilor
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat in legatura cu medoliile mp3 de pe USB.. imi citeste doar o parte din melodii si nu stiu dece?
Am 70 de melodii puse pe USB si imi citeste doar o parte din ele mai exact 24 de piese..
Am convertit toate melodiile si tot nu merge..Last edited by Robert7; 26 April 2018, 12:16.
Comment
Comment