Daca le pun in foldere la fel imi citeste doar cateva.. pe pc merg.. pe alt player imi citeste toate piesele.. doar pe acest media nav nu vrea..
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Sunt manele? Ca sigur nu le citeste atunci
Lasand gluma, e greu sa ne dam seama noi. Vezi si tu ce melodii iti citeste si ce nu si compara,vezi ce e diferit. Ia una pe care nu o citeste si da-i numele uneia pe care o citeste adaugand un caracter in plus. Vezi daca merge. Daca nu merge inseamna ca nu e de la denumire, ai eliminat o potentiala cauza. Pe urma pune-le in acelasi folder. Si tot asa ...
Comment
-
Nu sunt manele.. :-) posibil ca alea sa le citeasca n-am incercat, dar voi incerca..
Le-am convertit toate in Wma si citeste doar cateva din toate melodiile ce sunt pe USB.. le-am convertit toate in Mp3 cu aceeasi format si nici asa nu vrea..
am facut update la versiunea de sistem nici asa..Last edited by Robert7; 26 April 2018, 15:19.
Comment
-
Originally posted by Robert7 View PostDaca le pun in foldere la fel imi citeste doar cateva.. pe pc merg.. pe alt player imi citeste toate piesele.. doar pe acest media nav nu vrea..
Comment
-
Originally posted by C.Mike View PostCeva detalii despre navigatia colegului se poate? Model, pret?
ÃŽn linii mari... După ce a ridicat mașina în urmă cu vreo 3 zile, s-a declarat momentan foarte mulțumit de MediaNav-ul de pe Logan. Altfel spus, va trebui să mă reorientez, deși prioritare pentru mine ar fi altele. ÃŽmi pare rău că nu te pot ajuta, dar vezi că oferte la chinezi sunt cu duiumul. Buget să fie.
Comment
-
C.Mike, adevarat ca medianav nu e impresionant insa compenseaza prin stabilitate sau mai bine zis prea putine surprize. ceva gen o am pierdut lista cu favorite.
Insa oricat de tentant e androidul, nu uita ca vine de pe aliexpress si nu ai garantie adevarata. Poate sa nu iti mearga camera, poate sa nu vina cu meniu ok, lucruri din astea nasoale care nu au rezolvare.
Oricat de neimpresionant e medianav, parerea mea e ca te poti baza pe el cand ai nevoie. Si eu folosesc waze si mi-as dori android pe medianav insa nu as renunta la el pentru ceva de pe aliexpress.
Comment
-
Si eu il vazusem pe acesta care este foarte ispititor [emoji847], dar dupa ce am mai primit ceva informatii referitoare la can bus mai m am linistit si te astept ( t0rqemada) cu aplicatia pt waze ( cand o scoate dacia) + ce am mai discutat noi [emoji39].
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
Comment