Originally posted by M.FLORIN
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by M.FLORIN View PostMai simplu ... fa desperechere - stergi de pe media nav unde il ai memorat - si reimperechezi. La conectare samsungu te intreaba ceva de genu permiteti media nav sa se conecteze la continutul agendei etc etc .. si acolo dai da sau ok ...
Comment
-
Pentru mai mult se poate cumpara asta.
Sunt sigur ca in scurt timp va fi disponibil si pentru DaciaAttached Filessigpic
Comment
-
STM = poate "Secured Transfer Map".
Nu merge cu copy paste. Le ignora pur si simplu. Ai MD5 la partitie si lista de fisiere, tot cu MD5 pe alta partitie. La restart e back to square one. Poti adauga doar custom poi. Fisierele pe care le-ai primit sunt pentru Denmark, sistem 2.0.9Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
nu merge nici daca schimbi tu MD5-ul si faci cate un nou MD5 pentru fiecare fisier pe care il schimbi?
Daca nu ma insel MDs-ul ala e ca o cheie de securitate. Daca as avea un medianav pe post de cobai ar fi super, dar momentan...
Dupa ce apare 1.2 pe sandel o sa-mi iau si eu
Comment
-
NU. INCA nu a fost spart Igo Primo pe platforma MIPS.
Dacia MediaNav
Nume real
LG LAN5200, producator LG
Audio
4 difuzoare , audio enhancement technology Arkamys
Video
Innolux Display 800 x 480 pixel touchscreen rezistiv
Processor
667 MHz MIPS Au1320
RAM
256MB DDR2
Built-in Memory
4GB
Multimedia
FM \ AM- radio
Music player cu mp3 si wma
Streaming via Bluetooth
Navi
Versiune proprietara de Igo Primo
Bluetooth
producator necunoscut, moduri suportate hands-free, bluetooth stereo, si posibilitate de a obtine agenda cu cele mai multe telefoane mobile.
Microfon
built-in
posibilitate de adaugre de microfon extern
AUX stereo input pe panoul frontal
Rear View Camera
NU este suportata oficial, blocata software(momentan).
Periferice
USB Flash max 32 GB, unele USB DVDPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Salutare,
Incepand de astazi sunt si eu loganist MCV 2013 1.5 Dci Laureat 90 CP, fara pachetul cu limitatorul de viteza (asta ca sa ma laud)
Ideea e ca am un Iphone 4 si meddianavul zice ca imperecherea e facuta, dar nu pot nici sa sun nici sa primesc. Suna direct pe telefon unde imi apare optiunea de medianav, dar cand apas pe buton nu se intampla nimic.In telefon e bifat sa sincronizeze contactele prin BT.
O varianta ar mai fi sa resetez navigatia la setarile din fabrica.(nu am mai avut timp sa incer si asta)
Mai e cineva cu Iphone si ii merge?
Comment
Comment