Camere se gasesc pe toate gardurile ... ideea e sa stim ca le putem conecta la aparat.
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by stoicanu View PostLa mine isi fac senzori treaba .
Nu cred ca as avea nevoie de camera.
Eu astept video player .
Comment
-
1. ai actualizat sistemul doar din toolbox sau ai facut amprenta? Cu amprenta vei putea actualiza si hartile. Iti recomand sa astepti 85 zile pana la update.
2. in telefon trebuie sa cauti setarea legata de acces la agenda/lista apeluri.
3. pana acum INCA nu a fost spart igo original deci sigur vom platii daca vrem actualizari.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Post
Comment
-
uite AICI camera ok. Eventual ASA daca vrei cu infra si sa nu dai gaura mare in bara
Iar ca monitor ASTA pare interesant, mai ales ca e defapt camera "de bord".
Gasiti pe eBay cam tot ce vreti, iar daca nu va descurcati sau nu vreti sa va complicati cu conturi facute, puteti apela cu incredere la mine sau la Cristi_XP
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Post1. ai actualizat sistemul doar din toolbox sau ai facut amprenta? Cu amprenta vei putea actualiza si hartile. Iti recomand sa astepti 85 zile pana la update.
2. in telefon trebuie sa cauti setarea legata de acces la agenda/lista apeluri.
3. pana acum INCA nu a fost spart igo original deci sigur vom platii daca vrem actualizari.
2.la telefon am renuntat (lista merge nu merge agenda)
3. sint in perioada de 90 zile si nu merge asa ca nu ma gindesc ca o sa mearga cind o sa platesc (doar am platit 300 e ca sa nu am mai multe device dar se pare ca nu este asa)
Comment
-
Originally posted by Razvy View Postuite AICI camera ok. Eventual ASA daca vrei cu infra si sa nu dai gaura mare in bara
Iar ca monitor ASTA pare interesant, mai ales ca e defapt camera "de bord".
Gasiti pe eBay cam tot ce vreti, iar daca nu va descurcati sau nu vreti sa va complicati cu conturi facute, puteti apela cu incredere la mine sau la Cristi_XP
Practic nu faci nimic decat sa schimbi lampa la numar.sigpic
Comment
Comment