Multumesc pentru nimic. E ca si cum cineva este interesat de amanunte despre Dacia si i se raspunde despre capabilitatile unui Mercedes. Nu sunt interesat in navigatia cu android, ma descurc foarte bine cu cea de pe masina si complementar cu Waze. Sunt de moda veche, pana si o harta tiparita imi este de ajuns, ba chiar ma descurc si daca intreb oamenii pe strada, cum faceam cand nu existau atatea echipamente sofisticate pe masina si nici telefoane mobile.
Nu am pus intrebarea degeaba. Pe alt topic exista un filmulet in care cineva demonstreaza cum se pot vedea clipuri in format avi pe MediaNav pin accesarea unui meniu din formatul datei aflata imediat sub ora. Eu nu am data pe ecranul MediaNav si nici in carte nu am gasit, de aceea am intrebat. Nu sunt interesat sa enervez pe nimeni, daca cineva stie si vrea sa spuna bine, daca nu, la fel de bine.
Nu am pus intrebarea degeaba. Pe alt topic exista un filmulet in care cineva demonstreaza cum se pot vedea clipuri in format avi pe MediaNav pin accesarea unui meniu din formatul datei aflata imediat sub ora. Eu nu am data pe ecranul MediaNav si nici in carte nu am gasit, de aceea am intrebat. Nu sunt interesat sa enervez pe nimeni, daca cineva stie si vrea sa spuna bine, daca nu, la fel de bine.
Comment