Chiar nu am fost curios pana acum, dar cum vezi in poza este ok. Are un cauciuc foarte moale.
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Acesta este modelul cumparat de mine, poate sunt si alti doritori.
Ugreen Car Phone Holder for iPhone 8 X 7 6S Air Vent Mount Holder Stand 360 Rotation Mobile Phone Stand for Samsung Xiaomi Stand
http://s.aliexpress.com/Mr2MnU3I?fromSns=Copy to Clipboard
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostPosibil să prinzi Medianav gen4 cu androidauto, alternativa pentru Medianav și medianav EVO(în curând) fiind mirrorscreen prin Menavrus - plug&play
Se poate și prin device dedicat, dar implică ceva optimizări hardware
Ai idee daca va fi compatibil acel nou medianav cu mașinile noastre mai vechi?
Comment
-
Originally posted by danLaza View PostDin fericire medianavul are 2 doua partiții in care stochează setările(StorageCard2 și StorageCard3),partiții care se ocupa numai de așa ceva. Problema e că unii s-au aruncat la updateuri că fata mare la măritiș și au instalat versiuni cu buguri..
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostAcesta este modelul cumparat de mine, poate sunt si alti doritori.
Ugreen Car Phone Holder for iPhone 8 X 7 6S Air Vent Mount Holder Stand 360 Rotation Mobile Phone Stand for Samsung Xiaomi Stand
http://s.aliexpress.com/Mr2MnU3I?fromSns=Copy to Clipboard
Comment
-
-
Si nu mai comentez decat in privat sau la imbunatatiri, pt a nu a umple cu posturi fara legatura.
Dar nu a scapat nimic despre nav cu android ( Dacia )? Nu ati gasit ceva, cand apare, un pret ?Attached FilesLast edited by 77sky; 4 September 2018, 17:19.
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostO greseala de exprimare din partea mea, Scz.
Daca tot ai corectat de ce nu spui si tot ce pierzi daca folosesti acel suport ?
wireless charge si plata cu telefonul
Dar ....... atat putem.
ce vrei sa spui cu atat putem?
Comment
Comment