Incepand cu luna asta primim Navi cu Android ?
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
-
Sigur, va fi plug&play, va arata identic, doar in spate softul va fi bazat probabil pe Linux si nu pe WinCE. Ca si display, teme, cum arata in meniuri va fi identic, cu exceptia ca va avea un buton in partea dreapta jos unde se va afisa Android Auto sau Apple Carplay, cand apesi pe ala, iti intra in interfata care comunica cu telefonul. Nu stiu daca va fi la fel de usor de intrat si configurat (nemaifiind bazat pe WinCE, nu stiu daca se mai pot activa functii gen Eco2Drive, afisare temperatura, asta doar cei care se pricep pot sa ne spuna)
Comment
-
Daca ar merge conectat la Android noua versiune de medianav ar fi un lucru foarte bun, si chiar as opta pentru medianav cand o sa fac saptamana asta comanda.
Comment
-
Originally posted by Onixer View PostSigur, va fi plug&play, va arata identic, doar in spate softul va fi bazat probabil pe Linux si nu pe WinCE. Ca si display, teme, cum arata in meniuri va fi identic, cu exceptia ca va avea un buton in partea dreapta jos unde se va afisa Android Auto sau Apple Carplay, cand apesi pe ala, iti intra in interfata care comunica cu telefonul. Nu stiu daca va fi la fel de usor de intrat si configurat (nemaifiind bazat pe WinCE, nu stiu daca se mai pot activa functii gen Eco2Drive, afisare temperatura, asta doar cei care se pricep pot sa ne spuna)
Comment
-
-
@dl_dr25, inca nu a aparut oficial. Nici Google nu si-a actualizat pagina. Pe forumuri toti intreaba dar nimeni nu are informatii, inca. Ele exista, mai mult ca sigur. Cel ce a postat primele imagini cu unul desfacut dadea de inteles, indirect, ca lucreaza intr-o reprezentanta Dacia (Franta parca).I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment