Sneak peek noul Medianav Evo
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
-
-
MishuOT cred că o rezoluție mai mare și mai multe culori ajuta. Părerea mea. Dar nu te contrazic că nu am aprofundat subiectul și nu intenționez să schimb MediaNav-ul încă.
Augustus, cred că a confirmat Silviu cu subiect și predicat că e altceva și nu se va putea face update
Comment
-
Prezentarea noului MediaNav
Comment
-
Eu sunt curios daca am "norocul" sa am medianav versiunea veche cand o sa-mi iau masina in primire la sfarsitul acestei luni, daca o sa ma puna sa mai platesc 300 Euro pentru versiunea noua cand o sa apara.
Comment
-
E o porcarie aproape la fel de mare ca si prezenta unitate de navigatie. Au pus suportul ala pentru Android, dar ecranul pare mic si la fel de prost ca si cel fabricat in prezent.
Noua unitate e doar cu 10 ani in urma unitatilor cu android dedicate.
Si mai scumpa.
Si cu butoane mari de plastic la 5 cm de satelitul de pe volan care are si el butoane de volum. Si cu mult plastic in jur, nu inteleg de ce nu fac ecranul cat unitatea. Sau macar de 8 sau 9 inch.Last edited by valioglu; 4 October 2018, 20:55.
Comment
-
În momentul în care apare R-link înloc de Medianav vei avea:
- facilități R-link cu toate problemele (vezi tomtom live)
- conectare permanentă la serverele Renault, implicit monitorizare de la distanță
- Ecall obligatoriu
- conectarea prin aplicație MyRenault/MyDacia de la distanță la mașină - RES, setări, alerte, androidauto
Generația 4 Medianav e aceeași cu gen 3 cu excepția procesor dual core, 1GB RAM, 8GB RO, linux și acces securizat, joaca se termină pentru "băiețași"Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment