Originally posted by calinrusu
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by ViperX View PostSi eu am ceva similar din primavara, dar cu Android 8, Octa-core si 4 GB RAM... n-am avut nici o problema cu incalzirea toata vara, si am chinuit-o cu Waze, Youtube, etc.Last edited by 77sky; 22 October 2018, 18:49.
Comment
-
Originally posted by alinn28 View PostSalut,
Cei care ati pus difuzoare Focal pe logan, in combinatie cu Medianavul, sunt ok? Se poate asculta orice fel de muzica(rock, hip-hop) la 75% din volum cu 0 distorsiuni?Ma gandesc sa le schimb si eu pe cele stock, pt ca sunt melodii care la 50% volum se aud execrabil.
PS: va rog sa nu incepem din nou cu aprecieri ale calitatii melodiilor, considearti ca toate melodiile pe care le folosesc/sim au calitatea maxima posibila. Se merita trecerea la Focal?
Intre timp am schimbat si Medianav-ul, dar asta e deja alta poveste.
Dupa parerea mea, trecerea pe boxe Focal e una din cele mai bune investitii la Logan, mai ales daca esti audiofil. [emoji6]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Originally posted by Lvnatic View PostPoi s-mi spui i mie ce ai gsit cu android 8?
Ca si pret, m-a ajuns pe la 350 USD cu tot cu livrare.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Comment
-
In electronica nu exista "o sa mearga pentru nu stiu cat timp". Daca e proiectata sa functioneze la maxim 6v atunci orice tensiune peste acest prag o va arde. Timpul acela e de cateva secunde cat rezista dioda de protectie (daca are asa ceva).I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Nu poate sa spuna nimeni exact. Pentru ca tu nu poti spune exact cat o tii alimentata (in marsarier). Camera nu crapa instant daca depasesti 6V. Adic, daca ai tensiune de alimentare 6,5V, 7, 7,5 etc. nu crapa instant. Plus ca ai ceva cadere de tensiune pe traseu si chiar daca o cuplezi la 12v, nu vei avea niciodata 12v la alimentarea ei, ci mai putin.
Dar de crapat, crapa.
Trimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk
Comment
-
-
Originally posted by calinrusu View PostPlus ca ai ceva cadere de tensiune pe traseu si chiar daca o cuplezi la 12v, nu vei avea niciodata 12v la alimentarea ei, ci mai putin.
~~~
@george.sce
Manualul spune 6v, cu atat trebuie alimentata. De ce sa risti cand poti lega un regulator de tensiune ce nu costa mult.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Comment