Cat costa o actualizare?
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Toata Europa , doar varianta 2012 Q4, 119 euro , Romania 49 euro, Europa de west 99 euro si Europa de est 99 euro, ultimele trei avand 2013 Q2.
Revin> am reusit sa fac totusi o actualizare care nu ma intereseaza deloc, la Maroc, Martinica si Guiana Franceza... WTFLast edited by cosmins2000; 1 November 2013, 20:14.
Comment
-
@cosmins2000 Ce am scris mai sus e valabil si pentru tine.
Costurile sunt 119euro/Qx (x=1 la 4) Full EU
49euro/Qx (x=1 la 4) RO.
probabil +TVA
Oricum urmatoarele harti, la mine vor fi gratis.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Cu totii vrem , putina rabdare.
In mod normal update-ul garantat era 2012Q4, inregistrarile cu Mixed sunt destul de curioase. Ai fw 4.0.2?
La mine initial 2011Q2, dupa upgrade 2012Q2Last edited by t0rquemada; 1 November 2013, 20:47.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Salut!
Azi am facut un update la Navigatie, dar la sfarsit imi cere CHEIE AUTENTIFICARE formata din 4 cifre. Am dat 0000 dar nu a mers. Am masina noua cumparata de 2 luni jumate. Am mai facut un update acum vreo luna si a mers fara probleme, nu mi-a cerut nicio cheie niciun cod. Acum a ramas Navigatia blocata pe ecranul ala cu CHEIE AUTENTIFICARE. Are cineva vreo idee?
Multumesc!
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostEu nu am facut nici o actualizare inca sunt la versiunea 1.1.3.
Daca totul merge ok chiar am nevoie de ele?
Comment
-
Inainte sa cumperi masina ar fi trebuit sa te documentezi. Dupa ce ai cumparat masina ar fi trebuit sa citesti manualul Medianav si tot ce tine de dacia.naviextras.
Update-ul la softul sistemului este gratuit.
Update-ul la harti este platit, cu o perioada de gratie de 90 zile in care poti actualiza O SINGURA DATA harta.
Ultima versiune a hartilor disponibile pe naviextras RO NQ(navteq)2013 Q2 si EU NQ 2012 Q4.
Off: Garmin are tot harti Navteq ultima versiune e 2014.30Last edited by t0rquemada; 3 November 2013, 19:59.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment