Originally posted by danLaza
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Salut tuturor,
de cateva zile ma gandesc sa instalez camera marsarier (stepway 2016, 1.5dci, medianav evolution 2) si am gasit urmatoarea interfata pe ebay.de.
Intrebarea mea este legata de firul gri (REV): unde/cum la ce se conecteaza acest fir?
Multumesc pentru rabdare.
interfata medianav.jpg
Comment
-
Salut tuturor,
de cateva zile ma gandesc sa instalez camera marsarier (stepway 2016, 1.5dci, medianav evolution 2) si am gasit urmatoarea interfata pe ebay.de.
Intrebarea mea este legata de firul gri (REV): unde/cum la ce se conecteaza acest fir?
interfata medianav.jpg
Comment
-
Salut tuturor,
interfata medianav.jpg
Comment
-
Salut tuturor,
Multumesc pentru rabdare. interfata medianav.jpg
Comment
-
Originally posted by danLaza View Postpanselin4 și eu folosesc medianavul pentru ceea ce a fost conceput (construit) muzica și navigație. Am calatorit aproape toată Austria și intotdeauna am ajuns la destinație. Anul trecut am fost in Grecia pe o insulă pe niște drumuri uitate de lume și întotdeauna am ajuns la destinație. Eu am deblocato și am pus ultimele hărți găsite pe internet.
In schimb pe Romania nu am avut probleme.
Comment
-
Eu am hartile puse de Bogdan de pe forum, si nu am avut probleme in Grecia sau Albania. Ce imi arata telefonul cu Google maps, imi arata si navigatia masinii. De fapt la intoarcere nici nu am mai pus telefonul, si m-am bazat pe navigatie. Eu sunt multumit.
Comment
Comment