Originally posted by t0rquemada
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
-
Originally posted by t0rquemada View PostUpdate-ul la sistem iti este oferit automat de toolbox, pentru update la harti trebuie sa dai cel putin 3 click-uri prin toolbox, procesul nu este automat.
si interesant cind conectez stick primesc raspuns ca sint LA ZI adica in trimestrul 4 din 2012 cu masina cump.in oct 2013 ..poate sint eu mai greu de cap... si am tot incercat chiar pe 2 calculatoare ..ca uitasem ca la mine nu merge decit cu xp ..(nu vrea cu win 7)
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostOne time only iti aparea la harta in toolbox.
Ai harta europei (probabil) la care ultima varianta e 2012 Q4.
Ca idee masina mea a venit cu 2011Q2 in decembrie 2012.
Comment
-
Salut! Am cumparat o navigatie de Dacia dar din pacate nu pot s-o folosesc. Nu am hartile din Romania pe ea(a fost pe o masina din italia). Stie cineva daca se pot pune harti fara medianavtool? Mentionez ca am harta romaniei de la o navigatie cu igo(am inteles ca ambele folosesc harti de la navteq). Multumesc!
Comment
-
Azi am reusit sa ma duc la service Serus pe centura ca sa imi resofteze navigatia pentru ca nu mai puteam sa apas pe "accept" la navi sau maps. Dupa o ora de asteptari, surpriza. Nu trebuia resoftata, era virusata. Asa ca mare atentie ce stickuri bagati in ea. Cu ocazia asta am facut si update de soft de la 2.1.0 la 4.0.5. Imi poate spune cineva ce diferenta e intre ele, ca nu vad niciuna?
Comment
-
Originally posted by remus193 View PostSalut! Am cumparat o navigatie de Dacia dar din pacate nu pot s-o folosesc. Nu am hartile din Romania pe ea(a fost pe o masina din italia). Stie cineva daca se pot pune harti fara medianavtool? Mentionez ca am harta romaniei de la o navigatie cu igo(am inteles ca ambele folosesc harti de la navteq). Multumesc!Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Nu exista fw 4.0.5, ultimul e 4.0.2. Partea cu virusii e mai greu de crezut(dar nu imposibil).
Imbunatatiri
-nngnavi 9.4.6.320818
-schimbari in skinul M1(colorat)
-posibile imbunatatiri ale compatibilitatii bluetooth cu noi telefoanePentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Nu este valabila chestia cu update la harta o singura data.....astazi am reusit sa fac update la Q2 2013.... la Q4 2012 am facut acum o luna jumate.... deci merge de mai multe ori sa faci update la harta in perioada de 90 de zile. (de mentionat ca mai am 5 zile pana imi expira cele 90 de zile de gratuitate)
Comment
Comment