Sa nu scapati din vedere ca anemicul de procesor de 600 Mhz nu va face fata la atatea randari cu un DEM complex(mare in dimensiune) precum si Building . Delay-ul in intersectii si asa mare , de cativa metri , va deveni si mai mare in intersectii cu iesiri apropiate precum si la strazile situate la cateva zeci de metri distanta.
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Merge și în Iași - la final, apar în conținut atât Clădiri 3D, cât și Repere 3D:
Originally posted by georgstelsibDelay-ul in intersectii si asa mare , de cativa metri , va deveni si mai mare in intersectii cu iesiri apropiate precum si la strazile situate la cateva zeci de metri distantaAttached FilesLast edited by 77sky; 9 June 2020, 17:30.
Comment
-
Da si de asta . In WIN CE cu procesor slab si memorie mica cam acesta este comportamentul . Eu am preparat acum trei ani o varianta de 6.0.4 care are o intarziere mult mai mica ( sub 10 m) , arata cu totul altfel , cam ca un Nextgen actual . Am preparat-o pe scheletul modificat de colegii de pe monsieurlolo.fr dupa vreo luna de munca la modificari . Daca ar fi interesati as putea pune cateva capturi.
Comment
-
Alex , intarzierea in intersectii este comuna tuturor navigatoarelor pe Win CE indiferent de marca , fie ele Becker sau Mio . Al nostru navigator este mai slab ca acestea fiind si pe procesor MIPS ( fata de ARM). Daca o sa te uiti cu atentie atunci cand intri intro intersectie o sa observi ca softul are intarziere destul de mare.
Si da, este bine sa incarci doar hartile de care ai nevoie ( atentie si la cele cu extensie "da", fsp ,etc )Last edited by georgstelsib; 9 June 2020, 16:57.
Comment
-
La Harti deci raman doar fisierele .fbl si doar pentru tarile care ma intereseaza in mod special (deci nu e nevoie si de .fda, .fpa, .ftr si .fjw, da? - ca idee, ce aduc in plus fisierele astea?).
Am sa scot 3D-ul daca el e una din cauzele raportarii eronate a pozitiei.
georgstelsib, poti sa pui niste capturi cu aplicatia ta (sunt doar curios, dar inca nu vreau sa schimb nimic important in afara hartilor atata vreme cat inca mai am garantie).
Comment
-
Mda, tot de pe acolo se poate citi si tutorialul userului NeeK pentru care am toata stima : https://gpszone.ro/viewtopic.php?f=121&t=1958
Utila prima pagina, dar interesante ultima si penultima.Last edited by Gil26; 9 June 2020, 20:19.
- Likes 2
Comment
-
Gil26, dupa tutorialul asta am facut si eu actualizarea - e mai mult decat perfect.
nelu_242000, mersi pt link - se pare ca trebuie si celelalte fisiere, mai putin .ftr-urile.
In alta ordine de idei, am facut curatenie in MediaNav in seara asta: am lasat doar RO, BG si Basemap. Voci: doar RO si ENG, limbi la fel, POI si speedcam tot RO si BG.
Totodata, am sters si directorul building - nu ma mai intereseaza asa de tare daca este una din cauzele intarzierii in detectarea pozitiei.
Anul trecut am mers prin Ungaria, Germania si Austria doar cu telefonul folosind aplicatia Here We Go - extraordinar de precisa (m-a dus prin Budapesta, Viena si Stuttgart la milimetru). In schimb, in RO a dat rateuri mari - am schimbat pe Waze, care are hartile mai actualizate pentru RO.
Voi mai adauga alte harti in MediaNav doar cand va fi nevoie - deocamdata, ramane asa cheala, doar cu informatiile strict necesare.
Comment
-
Exact, pentru trafic online si in timp real este nevoie de Android cu conexiune activa la Internet. De aceea aplicatiile de pe telefoane vor bate la fund MediaNavul nostru pe care nu-l putem conecta la Internet (sau n-am gasit eu inca o solutie).
radiantm, daca ar fi avut preturi rezonabile si actualizari mai proaspete, as fi preferat si eu varianta platita. Dar sa dau 50 de euro doar pentru harta Romaniei... mi se pare absurd. Iar daca vrei sa circuli si in Estul si in Vestul Europei, te-ai dus la vale cu cat costa.
Comment
-
Toate fisierele harta in afara de "fbl" au rol de a optimiza rutarea , in special "ftr"-rile pentru TIR (deosebit de utile) dar celelalte , rutare in functie de valorile traficului in anumite perioade , "da" -urile care ne ofera indicatoare de avertizare etc , ne putem lipsi de ele . Facem ruta , o studiem daca este pe acolo pe unde anticipam noi si eventual o corectam cu puncte intermediare . Pe telefoanele cu Android si procesor potent le putem lasa toate fisierele , dar nu pe acest medianav anemic .
In varianta mea , am eliminat toate surplusurile , inclusiv "periind" bine si UX-ul .
Cand merg la drumuri lungi folosesc in tandem Waze si medianavul in versiunea 6.0.4 . Am ramas la aceasta versiune fiindca s-a dovedit foarte stabila . Versiunile superioare erau din ce in ce mai "dolofane" ceea ce nu prieste deloc procesorului MIPS si memoriei mici.
Atasez cateva capturi , daca cineva doreste softul complet i-l pot pune la dispozitie . Tin sa precizez ca navigatorul a fost preparat acum trei ani . De atunci nu am mai operat modificari.
Last edited by 77sky; 10 June 2020, 15:17.
- Likes 2
Comment
Comment