Originally posted by YOGI81
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
-
Si eu sunt tare curios cum se comporta. Daca iese bine la tine imi comand si eu - cu tot cu menavrus
Asteptam cu nerabdare ... poate reusesti sa faci si un scurt tutorial - as fi interesat inclusiv de traseul cablului prin habitaclu, a celui de la becul de mers inapoi plus montajul in spatele medianavului.
Comment
-
Raspunde la urmatoarele intrebari:
De ce vrei Medianav? (toate functiile disponibile pe Medianav sunt disponibile si pe Dacia Plug&Radio evident fara navi)
Folosesti GPS, Navi?
Ai nevoie de harti actualizate?Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
M-ar interesa si pe mine sa actualizez softul de la media nav 1.0 la media nav 1.2.
Are cineva idee de unde pot face rost de soft, sau de varianta de update?
Comment
-
Softu' e la fel. NU exista Medianav 1.2
Exista Medianav 1.0 cu urmatoarele functii deblocate
-4 canale audio (anumite versiuni de Dacia/Renault Sandero/Stepway se vand doar cu 2 canale audio active)
-ecodrive (se poate activa si la noi(cauta posturile mele din acest topic) dar fara inca un calculator NU VA FUNCTIONA cum trebuie=adica nu va avea date)Last edited by t0rquemada; 10 June 2014, 15:51.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
@t0rquemada: poti sa-mi dai te rog cateva detalii legate de cele 2/4 canale audio? Trebuie sa imi vina un Stepway II 1.5dci si sunt curios.
Unele functii audio ale radio/mp3/navi se aud doar in 2 boxe si altele in toate cele 4 boxe? Ce este limitat doar la doua boxe?
Merci!Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
Comment