Nu ai de unde. Iei semnal din dif de pe spate prin filtru high-low ( daca stația nu are deja filtru integrat; majoritatea au insa)
Mai greu e de legat firul de "remote", tre sa scoti medianav-ul. Sau ii dai un plus din alta parte prin swich ( mai convenabil, poți opri subwooferul când te deranjează)
O sa încerc si eu. Ca tot veni vorba de tel, câteodată se întrerupe muzica pret de o fracțiune de sec, ca si cum ar sari cd-ul. Am stres tel din medianav si medianavul din tel, imperecheat din nou si la fel face. Tel e iPhone
Cât despre subwoofer, am unul activ de 150 W. Cred ca e mai mult decât suficient
Nu mai vreau 400w in portbagaj, iar pierd numărul din spate si îmi face creerii pilaf. Mi-a ajuns
Mai greu e de legat firul de "remote", tre sa scoti medianav-ul. Sau ii dai un plus din alta parte prin swich ( mai convenabil, poți opri subwooferul când te deranjează)
Originally posted by t0rquemada
View Post
Cât despre subwoofer, am unul activ de 150 W. Cred ca e mai mult decât suficient
Nu mai vreau 400w in portbagaj, iar pierd numărul din spate si îmi face creerii pilaf. Mi-a ajuns
Comment